Foto: Privātais arhīvs
Caur puteņa māktām debesīm sestdien saules stariņš izlauzies jaunai ģimenei: par precētu vīru kļuvis Māris Mičerevskis, ko Latvijā vislabāk pazīst kā Duļķa lomas atveidotāju pašmāju kriminālkomēdijā "Kriminālās ekselences fonds".

Bijušais Rīgas domes deputāts, partijas "Latvijas attīstībai" valdes loceklis un vienlaikus arī sabiedrisko attiecību padomnieks ministram Jurim Pūcem sestdien iestūrējis laulības ostā.

Par Mičerevska izredzēto kļuvusi 36 gadus vecā mārketinga speciāliste Eva, kura pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Abi salaulājušies pēc pusgadu ilgušas draudzības.

Kāzas dzimtsarakstu nodaļā Rīgā notikušas šaurā lokā, un korekcijas jaunā pāra plānos ieviesis arī valstī izsludinātais ārkārtas stāvoklis "Covid-19" vīrusa dēļ.

Kā sarunā ar portālu "Delfi" pastāstīja jaunais vīrs, bijusi iecerēta gan ballīte, gan medusmēneša ceļojums, taču nu plānus jāmaina.

"Bijām paredzējuši braukt ceļojumā, bet tagad sēdēsim paškarantīnā, taisīsim ēst un lasīsim grāmatas. Sieva gatavo izcilu kariju," kundzes kulinārās prasmes slavē Mičerevskis.

Savukārt Eva Mičerevska piebilst, ka divu nedēļu karantīna ieslēgtai mājās nemaz nešķiet šausminoša, ja blakus ir Māris.

Jaunlaulātie gatavojušies nākamsestdien rīkot ballīti draugiem un radiem, taču, kā skaidro Mičerevskis: "Ja šobrīd par pasākumu virs 50 personām draud kriminālatbildība, visticamāk, neriskēsim".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!