Foto: Privātais arhīvs

Latvijas slavenākajam basketbolistam, Dalasas "Mavericks" spēlētājam Kristapam Porziņģim ASV jāiztiek bez savas meitenes - Laura Vizla atgriezusies mājās no Dalasas.

Pēc trīs mēnešu prombūtnes Latvijā pārradusies par Kristapa Porziņģa mīļoto sievieti dēvētā karsējmeitene Laura Vizla, liecina jaunās dāmas publiskotais sociālajā tīklā "Instagram".

Jāpiebilst, ka Latvijas un ASV bezvīzas režīms paredz uzturēšanos tur ne ilgāk kā trīs mēnešus, un Vizla Teksasā, NBA kluba "Mavecricks" mājās Dalasā, ieradās janvārī, bet nu ir atpakaļ mājās.

Līdzīgi kā Dalasas dzīves mēnešos, jauniete, arī dzimtenē esot, turpina priecēt savus 29 000 fanus ar jauniem selfijiem, kurus atzinīgi ar "like" novērtējis arī Porziņģis.

Vizla laiku Latvijā pavada ar draudzenēm pie jūras, vai, piemēram, baudot austeres kopā ar influenceri Agniju Griguli kādā mājsaimniecībā. Tāpat Vizla publisko arī amizantus selfijus no virtuves. Vienam no tiem ir īpaša popularitāte – stundas laikā šo kairinošo foto ar sirsniņu novērtējuši teju 2000 jaunietes sekotāju.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Jau vēstīts, ka par Porziņģa attiecībām ar rīdzinieci Lauru pašmāju dzīvesstila presē mēļots jau sen, kopš 2019. gada. 25 gadus vecais sportists par šīm attiecībām nekad nav izteicies, un tikai šā gada 14. februārī virtuālajā vidē parādījās abu pirmā kopbilde.

Laura Vizla kā sevi identificējošu vēstījumu norāda 2019. gadā tapušu dejas improvizāciju, citas informācijas par viņas izglītību vai nodarbošanos nav. Kopš publiski kļuva zināms par rīdzinieces attiecībām ar Kristapu Porziņģi, meitenes sekotāju skaits sociālajos tīklos trīskāršojies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!