Foto: Privātais arhīvs
Līdz ar skandālu par miljonāra Oļega Fiļa panākto tiesas spriedumu, kas no viņa bijušās sievas piedzen teju divus miljonus eiro, par abu kādreizējo mīlnieku attiecībām nav spējusi klusēt arī Fiļa pašreizējā draudzene Kristīne Jelinska. Pirms divām nedēļām viņa publiski pauda skarbus vārdus par Santu Bernālu, bet nu pamatojusi, kāpēc tā rīkojusies.

Jau vēstījām, ka Santa Bernāla nav mierā ar Rīgas Apgabaltiesas spriedumu, kas paredz viņai atlīdzināt bijušajam vīram teju divus miljonus eiro; sieviete pošas spriedumu pārsūdzēt Augstākajā tiesā.

Fiļa un Bernālas (savulaik Zāmueles) laulība ilga tikai nedaudz vairāk par gadu, bet pēc tam sākās sūra šķiršanās ar strīdiem par naudu, dārgām dāvanām un automašīnām. Fiļa pašreizējā draudzene Kristīne Jelinska neko augstu nevērtē viņa bijušo sievu un to arī publiski pauda savā "Instagram" profilā, bet tas savukārt izsauca šūmēšanos viņas sekotāju vidū, sak, kā gan Jelinska drīkst iejaukties bijušo laulāto strīdā.

Pēc tam, kad Santa Bernāla izdevumam "Privātā Dzīve" bija atklājusi savas pārdomas par bijušā vīra iedabu, uzvedību laulības laikā un šķiršanās periodā, Jelinska pauda: "Patiesība ir pavisam savādāka. Pārdzērusi jēgu atkal..."

Šonedēļ Fiļa draudzene publiskojusi argumentāciju, kāpēc viņa tik aktīvi iesaistījusies sava drauga aizstāvībā: "Tas, kas bija starp viņiem to vienu gadu kopdzīves, nav mana darīšana un es nejaucos. Bet, ja kāds sūta apmaksātus neglaimojošos un apmelojošus rakstus par manu vīrieti, ar kuru es dzīvoju kopā un kurš rūpējas par mani un maniem bērniem, tad tas attiecas uz mani. Un tikai aiz cieņas pret Oļegu es publiski nestāstu to, ko zinu," skaidro Jelinska, norādot uz Bernālas publicitāti.

Atbildot uz kādas sekotājas anonīmi uzdoto jautājumu, kad tad Jelinska atklās "visu, ko zina", sieviete atbild, ka vēl ir spiesta pagaidīt. Zīmīgi, ka Oļegs Fiļs savas draudzenes aktivitātes internetā publiski nekomentē.

Jelinska arī atzīmē, ka interese par viņas un Fiļa privāto dzīvi būtu daudzkārt mazāka, ja viņa būtu kopā ar "Maxima" apsargu, nevis vienu no turīgakajiem vīriem Latvijā: "Tad nebūtu jautājumu, vai tā ir mīlestība," saka skaistule.

Oļegs Fiļs ar Kristīni Jelinsku ir kopā jau piecus gadus, pāris nav precējies, taču kopīgi audzina četrus puišus. Jelinska vada Fiļa ģimenei piederošo Nurmuižas restorānu.

Fiļa laulība ar kādreizējo žurnāla "Cosmopolitan" galveno redaktori Santu Zāmueli izjuka 2018. gadā. Bijušais baņķieris un savulaik visbagātākais cilvēks valstī "Privātajai Dzīvei" apstiprināja – tiesā pierādīts, ka Santa bijusi tā, kuras dēļ izjuka pusotru gadu ilgusī laulība, viņa vīru krāpusi, turpinājusi tērēt Fiļa naudu jau tad, kad bija atradusi savu pašreizējo vīru Deividu Bernālu.

Savukārt Bernāla saka, ka viņai ir kauns, ka savulaik "iekritusi" uz tādu vīrieti kā Oļegs Fiļs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!