Foto: Publicitātes foto

Ietekmīgā influencere, veikalniece Elīna Didrihsone TV raidījumā "Iečeko slavenību" aktierim Andrim Bulim atklājusi, ka viņai nepieciešamas tikai 45 minūtes, lai sevi sapostu. Sevis savešana kārtībā Didrihsonei ir obligāta lieta katru dienu, un, viņasprāt, laiku sev jāspēj atrast jebkurai jaunajai māmiņai.

Didrihsonu ģimene kopš pērnā gada jūlija kļuvusi kuplāka – piedzima dēls Džeisons. Bērna audzināšanā daudz piedalās tēvs Nauris un arī auklītes, tāpēc Elīna vienmēr spēj atrast laiku, lai sapostos. Viņa saka, ka pēc dzemdībām nav sev veltījusi pietiekoši daudz laika, un ar to grēkojot daudzas māmiņas.

Pēc bērniņa piedzimšanas 25 gadus vecā Didrihsone sakās saprotam to, kāpēc jaunās māmiņas ir īgnas un bieži vien raksta naidīgus komentārus internetā. Tas esot tāpēc, ka viņas nevelta laiku sev.

"No savas pieredzes varu teikt, ka esmu laimīga mamma tad, ja esmu sevi savedusi kārtībā. Tas var izklausīties egoistiski, bet pēc grūtniecības, kad tev ir bijis liels vēders un svars, tev ir sāpošas krūtis, tu izskaties pēc sažuvušas rozīnes, sāc sevi noniecināt, sāk trūkt pašpārliecinātības. Beigās tu staigā nelaimīga! Vismaz man tā bija," saka influencere, kuras 108 000 sekotāji vai ik pārdienas ir liecinieki tam, kā Elīna uzpasē savu figūru, ar mērlenti mērot cisku un vidukļa apjomu.

Tā kā Didrihsones darbadiena lielākoties nozīmē fotografēšanos, viņa iemācījusies itin ātri sevi sapost fotosesijām. Mati, grims un apģērbs kopumā aizņem tikai 45 minūtes veikalnieces dārgā laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!