Foto: Publicitātes foto

Oficiāli vasara ir tikai pusē, bet Rīgā notikušas jau daudzas ballītes un citi pasākumi, kuros Latvijas jaunkundzes un kundzes pretējā dzimuma pārstāvjus priecējušas ar īsti vasarīgiem tērpiem. Šī iemesla dēļ DELFI Izklaide piedāvā nelielu pikantāko populāru un ne tik atpazīstamu latviešu sieviešu dekoltē izlasi.

Starp Latvijā zināmām sievietēm ir pietiekami daudz daiļavu, kuras daba ir apveltījusi ar kuplām vai gluži vienkārši skaisti veidotām krūtīm, un dažas no viņām nevairās tās demonstrēt, izvēloties tērpus ar dziļiem izgriezumiem, kas ļauj baudīt viņu krūšu aprises.

Starp drosmīgāko tērpu īpašniecēm šīs vasaras burziņos minama uzņēmēja un Latvijas "galvenā blondīne" Marika Ģederte, dziedātāja Natālija Tumševica, dejotāja Viola Abramova, dziedātāja Laura Raila, kā arī skaistumkonkursu rīkotāju apvienības IntRiga daiļavas.

Protams, atklātus un drosmīgus tērpus sabiedrisku pasākumu apmeklēšanai izvēlas arī meitenes un sievietes, kuras nav piedalījušās nevienā TV šovā vai citādi mēģinājušas bruģēt ceļu uz slavu, bet krūtis, kā zināms, ir veids, kā kļūt slavenam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!