Foto: Publicitātes foto
Jelgavniece Eva Dombrovska (attēlā), kura 15. aprīlī tika kronēta par jauno "Mis Latvija", 11. jūlijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās tikusi pie vēl viena titula, divdesmit valstu konkurencē kļūstot par "Miss Model of the Planet".

Skaistuma konkurss Miss Tourism Planet norisinājās jau sešpadsmito gadu, un tajā sacentās glītākās meitenes no visas pasaules, kopā pārstāvot divdesmit valstis. Latvietes Dombrovskas konkurentes bija meitenes no Austrālijas, Peru, Japānas, Samoa, Ķīnas, Bolīvijas, Brazīlijas un citām tālām un tuvām valstīm.

Konkursa starptautiskajā žurijā bija arī aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele. Pāris dienas pirms lielā konkursa Latvijas pārstāve paspēja piedalīties kādā mazākā - Aleksandropolē notikušajā Miss Tourism Ecologia, iegūstot titulu "Miss Bikini Eco".

Konkurss Grieķijā norisinājās vairāku nedēļu garumā - no 27. jūnija līdz 11. jūlijam, un tā laikā Latvijas pārstāve paspēja arī iepazīties ar grieķu nacionālo virtuvi, apskatīt Grieķijas skaisto dabu un, 11 stundas pavadot ceļā ar autobusu un pēc tam ar vilcienu dodoties atpakaļ no Atēnam uz Aleksandropoli, pilnībā iepazīt skaisti kalnaino Grieķiju. Neizpalika arī valsts skaistāko salu apmeklēšana.

Šis ir "Mis Latvija 2011" titula īpašnieces pirmais starptautiskais konkurss, taču viņas plānā jau nākamais, kas augustā norisināsies Kiprā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!