Foto: Privātais arhīvs
Vietējā konkursa "Mis Latvija 2010" uzvarētāja Alise Miškovska nule atgriezusies no skaistās Dominikānas, kur piedalījās skaistumkonkursā "Miss Multiverse 2022". Lai gan tajā nav izdevies plūkt uzvaras laurus, skaistule var lepoties ar septiņiem iegūtiem tituliem.

"Konkurss notika triju nedēļu garumā. Katru dienu meitenes sacentās dažādās disciplīnās – gan fiziskās, gan mentālās, krājot punktus par katru pārbaudījumu. Tā veidojās reitings. Meitenes ar zemākiem rezultātiem tika pakļautas izslēgšanai un sūtītas mājās," portālam "Delfi" stāsta Alise Miškovska. Konkurss notika Dominikānas republikā no oktobra beigām līdz novembra vidum.

Latvijas pārstāve konkursā tika kronēta kā otrā vice miss, piekāpjoties ASV un Austrālijas skaistulēm. Miškovska ieguva arī titulu "Miss Alpha female 2022", kā arī vēl piecus titulus par izcilu sniegumu dažādos pārbaudījumos. Viņas rīcībā nu ir arī īsts kronis.
Miškovska stāsta, ka šis nav bijis parasts skaistumkonkurss, bet gan piedzīvojums trīs nedēļu garumā. "Šis nav tipisks skaistuma konkurss. Svarīgi ir meitenes talanti, spējas, raksturs, bagāta un radoša iekšējā pasaule. Neskaitāmos pārbaudījumos (IQ tests, izdzīvošana džungļos, sērfinga sacensības, golfa sacensības, veikborda sacensības, šķēršļu joslas uz ūdens, modes nedēļa utt.) man izdevās uzrādīt augstus rezultātus un tikt līdz finālam, kurā iekļuva septiņas dalībnieces no četriem kontinentiem," viņa teic.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!