Foto: DELFI

Lielu popularitāti interneta vidē guvis portālā Random Story publicētais raksts, kurā izveidots tops ar desmit valstīm, kurās sastopamas skaistākās meitenes pasaulē. Godpilno pirmo vietu tajā ieņem Latvija un pašmāju daiļavas.

Portāls saviem lasītājiem vēsta, ka Latvija ir neliela valstiņa, kura atrodas Baltijas jūras krastā un ir izslavēta ar blondajām skaistulēm, kas šeit dzīvo. Raksta veidotāji apgalvo, ka daiļā dzimuma pārstāves šeit iecienījušas īsus un seksīgus šortiņus.

Latvijā dzīvojošās sievietes lielākoties esot blondīnes, par ko liecina arī īpašs festivāls, kurš galvaspilsētā Rīgā tiek rīkots par godu šīs matu krāsas īpašniecēm. Vietējām skaistulēm arī piemītot īpašs akcents, kad viņas runā angļu valodā, kas šīs būtnes padara vēl pievilcīgākas, apgalvo raksta autori.

Šis tops interneta vidē jau paspējis gūt milzīgu popularitāti. Pašmāju vīrieši un sievietes lepojas, ka Latvijas vārds izskanējis pasaulē.

Arī ārzemnieki piekrīt raksta veidotājiem, taču, protams, neiztrūkst arī tādi indivīdi, kuri pauduši izbrīnu, ka, ja jau Latvijā ir tik skaisti un gudri cilvēki, kādēļ šī valsts esot tik nabadzīga un jaunieši dodas peļņā uz ārzemēm.

Skaistāko sieviešu topa otrajā vietā iekļuvušas zviedrietes, kuras esot izslavētas ar slaidiem ķermeņiem, brazīlietes, kurām esot ļoti sportiski augumi, spānietes, kuras esot skaistas un draudzīgas, un krievietes, kuras izceļoties ar īpaši maigu ādu.

Sarakstā sesto vietu ieņem francūzietes, kuras esot šarmantas, indietes, kuras tiek dēvētas par eksotiskām, itālietes, kuras esot īstas daiļavas, argentīnietes, kurām esot patīkams iedegums, bet sarakstu noslēdz Dienvidāfrikas Republikas sievietes, kuras blondo matu un zilo acu dēļ esot pelnījušas īpašu vērību.

To, pēc kādiem kritērijiem šis tops veidots, autori gan nav atklājuši. Random Story ir interneta portāls, kurā tiek apkopoti un veidoti raksti par visdažādākajām tēmām.

Šajā portālā strādā vairāki redaktori un žurnālisti, kuri specializējušies dažādās sfērās un rakstus lielākoties veido, apkopojot informāciju, kura atrodama interneta vidē, kā arī atspoguļo savu viedokli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!