Foto: Publicitātes foto

Sludinājumu serviss Ss.lv ir vieta, kur cilvēki vēršas, lai kaut ko notirgotu, iemainītu vai kādam atdotu, taču nereti šajā portālā ļaudis cenšas atrast sev sievu vai vīru – šādā veidā pāris dienu laikā slavens kļuvis kāds iepazīties kārs puisis.

Galvenais priekšnosacījums, lai iegūtu vēlamo rezultātu, ir pienācīga un saistoša sludinājuma teksta sacerēšana, kas sievas meklētājam arī veiksmīgi izdevies - savu sakāmo puisis sāk ar atzīšanos, ka vēlas atrast jaunu dzīvesbiedri, jo "iepriekšējā izrādījies brāķis".

Puisis sludinājumā uzskaita savas prasības, kuru nav mazums - sievai jābūt iecietīgai pret visāda veida cūcībām, jāklausās laba mūzika, jāstrādā labu darbu, jāprot vadīt auto un vēl daudz citu lietu.

Tāpat potenciālajai sievai jāuzņemas arī vairāki pienākumi, tostarp mājas kārtošana, sava puiša un viņa dzērājdraugu transportēšana no un uz dažādiem pasākumiem, baznīcas apmeklēšana un citi.

Protams, ka sievas meklētājam ir arī ko dot pretī. Viņš savai izredzētajai ir gatavs sniegt cieņu un mīlestību, galvu reibinošu slavu, selfiju kopbildes un sarunas pie sarkanvīna glāzes, turklāt, puisis ir gatavs uzņemties arī ēst gatavošanu.

Apraksta beigās puisis arī piebilst, ka sazināsies tikai ar tām dāmām, kuras iekļūs otrajā atlases kārtā. Lieki teikt, ka amizantais iepazīšanās sludinājums kļuvis par īstu interneta sensāciju, ar kuru ļaudis aktīvi dalās sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!