Foto: Privātais arhīvs

Kad jau divas selfiju karalienes neapdomīgi atteikušās no titula un nācijas cerības uz cienījamu karalieni lēnām sāk izplēnēt, kāda atjautīga dāma ar ķērienu uz pašbildīšu veidošanu beidzot gatava cienīgi nest godpilno titulu. DELFI Izklaide iepazīstina Latviju ar jauno selfiju karalieni – Ilzi Brikousku (attēlā centrā).

Pēdējos mēnešus ap Latvijas selfiju karalienes troni risinājušies visai nelāgi notikumi - pirmā selfiju karaliene Santa Čerņevska pēc vairākiem mēnešiem slavas virsotnē no šī goda atteicās, bet konkursa kārtībā izvēlētā jaunā selfiju karaliene Karina sabijās no slavas, vēl pirms tā sākās.

Redzot šo jezgu, Ilze pati pieteikusies DELFI Izklaidei, apņēmības pilna ar cieņu nest svarīgo titulu. Brikousku uzvārds pašmāju šovbiznesa draugiem jau ir zināms - tieši ar šādu uzvārdu savu spožo karjeru savulaik uzsāka dziedātāja un radio meitene Seksīgā Lee, toreiz vēl Liene Brikouska.

Ilze ir Lienes jaunākā māsa. Mazā Brikousku māsiņa uzreiz uzsver - viņas mērķis nekad nav bijis iet slavenās māsas pēdās.

"Gribu iet pati savu ceļu," uzsver Ilze, kura pati sevi raksturo kā jautru un pozitīvi traku meiteni, kura dzīvi tver viegli un ar baudu. Sekot jaunajai karalienei var viņas Instagram profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!