Foto: DELFI

Garo svētku brīvdienu ieskaņās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly norisinājās Baltijas valstīs vēl nebijuša mēroga dibena kratīšanas jeb tverkinga burziņš, kas gan sabiedrībā guvis neviennozīmīgu vērtējumu.

Kamēr daļa no tiem, kuri klātienē vai vēlāk fotogrāfijās un video baudīja meiteņu sniegumu, priecājas par dejotāju tvirtajiem apaļumiem un enerģiju, ar kādu viņas metušās dupsīšu kratīšanā, citu viedoklis ir krietni skarbāks - šādas dejas publiski esot nepieņemamas.

Pārdomās par redzēto savā Facebook profilā dalījies arī Latvijas fitnesa fotogrāfs Tomass Lukomskis, kura portfolio ir daudz pieticīgi tērptu daiļavu foto un kuru var droši dēvēt par visnotaļ pieredzējušu dibenu formu ekspertu.

"Noskatījos video, un man palika neērti, la gan es daudz bildēju smukus dupšus. Paldies dievam, viņi nekratās. Vienvārdakot, kāda šīm "dejām" ir jēga? Zinu, ka tango vai salsa ir skaistas dejas, bet "twerk", ko izdomāja iluminātu izveidotas "popstar" un uzmeta pelēkajai tautai reālu "brainwash"," sazvērestības teorijas sabiedrības "smadzeņu skalošanai" meklē fotogrāfs.

"Man tiešām ir no sirds neērti, skatoties video, kur meitenēm ir plati ieplestas kājas un apenes iespiedušās vāverītē, un kur viņas krata nezin kādā ritmā pakaļu pret pūli un pamatos saka - fuck me," kritiski šādu pasākumu vērtē Lukomskis.

"Un man vēl pārmet, kad es skaisti nobildēju sievietes ķermeni, un saka, ka tas ir porno. Un to saka tiešī tādas, kuras krata savu dažreiz ar celulītu nokrāto pakaļu cilvēkiem sejā," rezumē fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!