Foto: LETA

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone šajos četros gados Latvijas pirmās lēdijas godā stila lietpratējiem reti sagādājusi vilšanos, un viņas gaumes izjūtai komplimentus vairākkārt veltījuši arī ārzemju modes kritiķi. Šonedēļ viņa atkal priecējusi ar elegantu stilu.

Otrdien, 4. jūnijā, Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS) notika līksmi dārza svētki, kuros Bērnu slimnīcas fonda pārstāvji pastāstīja par pēdējo piecu gadu laikā paveikto un iepazīstināja ar nākotnes prioritātēm. Pasākumu ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī Latvijas pirmā lēdija.

Vējoņa kundze atkal apliecināja savu labo gaumi – viņa sirsnīgajam pasākumam bija izvēlējusies vasarīgu kleitu baltā krāsā ar pelēkām horizontālām līnijām un vienu melnu, platu līniju svārku apakšpusē.

Tērpam Iveta bija pieskaņojusi gaišus, siltajam laikam un dārza svētkiem atbilstošus zempapēžu apavus, un Vējoņa kundze ierasti bija piedomājusi arī pie glīti ieveidotas frizūras.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Saeima lēma – Latvijas jaunais prezidents būs Egils Levits. Vējoņa sieva sava vīra prezidentūras laikā godam pildīja pirmās lēdijas pienākumus, un arī jaunievēlētais prezidents jau apliecinājis, ka viņa kundze Andra piedalīsies pasākumos, kuros viņas klātbūtni prasīs protokols.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!