Foto: Publicitātes foto

Romantiski erotisko pašmāju bestselleru "Saplēstās mežģīnes", "Debesis pelnos" un "Samaitātā" autore Karīna Račko nupat pabeigusi darbu pie savas jaunās, ceturtās grāmatas manuskripta. Šo īpašo notikumu Latvijas populārākā jaunā rakstniece atzīmējusi, metoties avantūrā – viņa izlekusi ar izpletni no četrtūkstoš metru augstuma.

Kā "Delfi Izklaidei" norāda autore, grāmata veikalu plauktos varētu nonākt vēlā rudenī. Jaunā romāna nosaukumu un sižeta vadlīniju rakstniece sola atklāt jau septembrī.

"Stāsts nebūs tāds, kā esat gaidījuši. Tomēr zinu – tajā būs viss, ko vēlaties," sociālajos tīklos saviem faniem atklājusi Račko.

Savukārt izpletņlēkšanas piedzīvojumu Karīna saņēmusi kā dāvanu 31. dzimšanas dienā no sava vīra Kristapa.

"Kādu vakaru stāstīju vīram, kā nupat vienā no grāmatas nodaļām esmu aprakstījusi izpletņlēkšanas ainu," rakstniece dalās atmiņās. "Teicu, ka, manuprāt, izdevies ļoti reālistiski, lai gan man pašai nav ne jausmas, kādas patiesībā ir sajūtas, kad stāvi lidmašīnas durvīs četrtūkstoš metru augstumā virs zemes un jāsaņem drosmi, lai spertu soli tukšā gaisā. Pēc nedēļas vīrs mani pārsteidza ar ļoti ekstrēmu dāvanu."

Rakstniece stāsta, ka lēcienam seko aptuveni minūtes garš brīvais kritiens ar ātrumu 200 kilometri stundā, un tikai pēc tam atveras izpletnis.

"Izpletņlēkšana ļauj sajust dzīvību pilnīgi citā, iepriekš nepazītā kvalitātē. Nenoliegšu, ka ļoti baidījos, bet baiļu pārvarēšana vienmēr sagādā spēcīgu gandarījumu. Turklāt kā gan es varētu iedvesmot savus lasītājus būt drosmīgiem, ja pati nespētu tāda būt?" piebilst Račko.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!