Foto: Publicitātes foto
Jelgavniece Sigita Valtere-Juščenko, kura pirms diviem gadiem piedalījās TV3 šovā "Lauku sēta" un pazīstama ar izteiktu kaislību uz tetovējumiem, ķermeņa pārveidē gājusi vēl tālāk – viņa devusies pie ārvalstu meistara, lai pāršķeltu mēli.

Startējot "Lauku sētā", Valtere par sevi teica, ka 40% viņas ķermeņa klāj tetovējumi, bet sieviete plāno tos papildināt, lai sasniegtu aptuveni 80% no ķermeņa, atstājot brīvu vien sejas un dekoltē zonu. Sigitas seja tik tiešām nav tetovēta, toties kardinālas izmaiņas ieviesušās viņas mutē.

Jelgavniece marta izskaņā devusies uz Šveici, kur sastaptais meistars piekritis realizēt Valteres vēlmi par vidū pārgrieztu mēli. Latvijā viņai neizdevās atrast nevienu ķirurgu, kurš piekristu to izdarīt: "Teica, pastāv riski nejust garšu, nerunāt, mēles infekcijas un tamlīdzīgi. Vieni nezināja, kā šo veikt, citi teica – nebūs ētiski," "Instagramā" vēstīja viņa.

Sigita šim procesam rūpīgi gatavojusies gan fiziski, gan morāli, jo process un dzīšanas fāze nav mazsāpīga. "Ir grūti, kad mēle sāp. Ieēst neko nevari un pateikt arī neko nevari. Kakls sapampis it kā būtu angīna. Vismaz trīs dienas es biju nelietojama. Ne runāt, ne ēst, tikai nedaudz padzerties.
Šis operācija jāveic tikai, tad kad esi tiešām gatavs iet cauri mokām. Meistars brīdina par visām iespējamām sekām, dod laiku pārdomām, vai tiešām tev to vajag," skaidro jaunā dāma.

Valtere par pāršķeltu mēli esot sapņojusi desmit gadus, un nu ar sasniegto padalījusies soctīklos. Viņa uzsver, ka pašai ir vienalga, ko par šo teiks citi: "Kāda viņiem daļa! Mana mēle, mana izvēle," saka Sigita, kura rosās kā tetovēšanas meistare, bet izmācījusies arī par frizieri, gēla nagu meistari, skropstu pieaudzēšanas speciālisti un konditoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!