Foto: Privātais arhīvs
Šovasar Latviju pāršalca vēsts par šķietami saskanīgā Grēviņu pāra šķiršanos – influencere Laura un dīdžejs Toms pēc 11 gadu kopābūšanas nolēma tālāk iet šķirtus ceļus. Laura Grēviņa uzsākusi gluži jaunu dzīvi, proti, pabīdījusi malā influenceres gaitas un uzsākusi nopietnu darbu birojā.

Savā podkāstā "Pa kluso" Laura Grēviņa sniegusi atbildes uz vairākiem klausītāju iesūtītiem jautājumiem, pastāstot par to, kā gājis Grēviņu deviņus gadus ilgušajā laulībā, kā vienojušies par bērnu aprūpi un kā viņa pati jūtas pēc šķiršanās. Šobrīd viņa jūtas kā "iznākusi no skapja", jo daudzi cilvēki par šķiršanās tēmu kautrējas runāt.

Grēviņa atklāj, ka lēmums par šķiršanos nav bijis pēkšņs un kopumā viņa savu laulību nevērtē kā neveiksmīgu, neizdevušos. Grēviņu savienībā bijusi laba saskaņa, bet pēdējā laikā sievietei bijis tā, ka nemaz negribas nākt mājās. Stāstījumā viņa skaidro, ka sānsoļi vai krāpšana nav bijis iemesls laulības iziršanai, esot vienkārši izsīkusi mīlestība. Tāpat viņa atzīmē, ka Tomu kā vīrieti nevērtē zemu, taču viņš vienkārši nav viņai īsti piemērots. Kurš ierosināja šķirties, to 33 gadus vecā sieviete neatklāj.

Tā kā ģimenē Grēviņš bijis galvenais pelnītājs un rēķinu maksātājs, viņu visnotaļ satraucis finansiālais aspekts pēc aiziešanas, taču Laura bijusi gatava savilkt ciešāk jostu un dzīvot mazākā dzīvoklī.

Metusi pie malas influenceru nepastāvīgos ienākumus, Grēviņa nu tikusi pie nopietna darba – reklāmiste Una Rozenbauma viņai piespēlējusi iespēju sākt darbu Zaigas Gailes arhitektes birojā. Grēviņa atzīst, ka no arhitektūras neko daudz nesaprot, šobrīd viņa ar pilnu sparu metusies jaunajā darbā, kur daudz jāapgūst. Publiski pateikt, ka sākusi "klasisku" darbu, viņai ilgāku laikus bijis kauns, jo nav vēl zināms, vai viss izdosies labi.

Uz jautājumu, kā abi ar Tomu vienojušies par dēlu aprūpi, viņa skaidro, ka bērni dzīvo kopā ar viņu, taču tēvs puikas bieži satiek. Tā kā Grēviņam lielākoties peļņas darbi notiek vakaros un naktīs, dzīve pie mātes šķitusi bērniem piemērotāks modelis. Vienlaikus Laura nevēlas, lai tēvs atvases satiek tikai izklaides nolūkos, tāpēc cer, ka ikdienas pienākumu sadale starp abiem drīz izlīdzināsies.

Vaicāta par savu emocionālo stāvokli pēc šķiršanās, viņa teic, ka iedvesmu gūst ceļojumos, mūzikā, pastaigās un sportā. Jaunu vīru viņa patlaban nemeklē un arī iepazīšanās aplikācijas neizmanto. Viņa šovasar guvusi arī jaunu atklāsmi pati par sevi: "Ja es ļoti gribu, varu gūt mieru pat vistrakākajās situācijās," skaidro Laura.

"Delfi" jau vēstīja, ka runas par Grēviņu laulības krahu Rīgā klejoja jau no pērnā gada, taču tobrīd abi noliedza šķiršanos. Šovasar šis fakts kļuva nenoslēpjams, un abi runas apstiprināja.

Grēviņš savu divu bērnu māti, kulinārijas žurnālisti Lauru Skudrīti satika 2010. gadā, pēc trim gadiem abi apprecējās, sievai pieņemot Toma uzvārdu. Drīz pēc kāzām pasaulē nāca pāra pirmais dēls Everts un pēc trim gadiem arī Edvīns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!