Foto: Vida Press
Mūžīgi jaunajai amerikāņu dziedātājai Šērai nu jau vairākus mēnešus ir jauns draugs, viņu saista romantiskas attiecības ar četrdesmit gadus jaunāku vīrieti, ziņo "Page Six".

76 gadus vecā Šēra allaž devusi priekšroku par sevi jaunākiem mīļotajiem, taču viņas pašreizējais draugs "pārspļauj" visus. Mūzikas producentam Aleksandram Edvardsam ir 36 gadi, tādējādi vecuma starpība starp mīlniekiem sasniedz 40 gadus.

Šēra un Edvardss iepazinās šoruden Parīzes modes nedēļas ietvaros un novembra sākumā abi savas attiecības "apstiprināja" ar kopīgām aktivitātēm sociālajos tīklos. Šēra jau iepazīstinājusi ar jauno draugu savu ģimeni.

"Mīlestībai nav nekāda sakara ar cipariem. Es esmu iemīlējusies, bet tas nepadara mani aklu. Naidnieki mūs nīst, bet mēs esam laimīgi un nevienam netraucējam," dziedātāja izteikusies par ievērojamo gadu starpību.

Aleksandrs Edvardss plašākai publikai līdz šim bija zināms kā sabiedrības dāmas Amberas Rouzas dzīvesbiedrs. Abi bija kopā no 2018. līdz 2021. gadam, šajās attiecībās piedzima dēls Slešs, kuram nu jau trīs gadi. Rouza savulaik ilgāku laiku bija kopā ar reperi Kanji Vestu.

Savukārt Šērai mūža laikā privātajā dzīvē gājis raibi. Viņa bijusi divreiz precējusies (abi vīri jau miruši), bet romāniņos devusi priekšroku tikai par sevi jaunākiem vīriešiem. Šēra satikusies ar, piemēram, Tomu Krūzu, kad viņš bija 23 gadus vecs un viņai bija 38; kādu laiku viņa draudzējās arī ar grupas "Bon Jovi" ģitāristu Ričiju Samboru, kurš ir 13 gadus par Šēru jaunāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!