Foto: DELFI

Jau piektdien gaidāms Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pirmais pusfināls, kam mūziķi nopietni gatavojušies vairāku mēnešu garumā, un sava priekšnesuma pēdējos akcentus steidz pieslīpēt arī dziedātāja LieneCandy (attēlā).

Liene savam iznācienam uz Eirovīzijas nacionālās atlases skatuves šoreiz piemeklējusi arī atbilstošu tērpu - narcišu dzeltenu kleitu.

"Par to, kādā tērpā vēlos izpildīt savu šī gada Eirovīzijas dziesmu, man vīzija radās jau samērā sen. Tā, sadarbojoties ar zīmola P.O.S.H. dizaineriem, ir tapusi kleitas gala versija, un ar rezultātu esmu ļoti apmierināta," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj dziedātāja.

Pielaikojot īpašo kleitu, LieneCandy novērtējusi arī citus P.O.S.H. darinātos tērpus, kuri tapuši vēl dažiem dziedātājas muzikālajiem priekšnesumiem.

Kā atzīst pati skatuves māksliniece, viņa divus mēnešus ilgo sadarbību ar izvēlēto zīmolu, kas aizsākās pēc decembrī notikušās modes skates tirdzniecības centrā Spice, vērtē atzinīgi, un arī turpmāk dažādos pasākumos LieniCandy redzēsim tieši P.O.S.H. radītajos tērpos.

Tāpēc nav arī nekāds pārsteigums, ka foto izstādes Slavenību karstākie skūpsti atklāšanā zīmola P.O.S.H. pārstāvji īpašo simpātiju balvu pasniedza nevienam citam kā tieši Lienei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!