Foto: Privātais arhīvs

Ekspolitiķe un viesnīcas saimniece Linda Mūrniece sakārtojusi visus dokumentus, lai vairs nebūtu Mūrniece-Freiberga.

Mūrnieces laulība ar liepājnieku Agri Freibergu oficiāli šķirta 11. februārī, bet nu viņa arī sakārtojusi visus dokumentus, kuros Linda bija ar dubultuzvārdu Mūrniece-Freiberga, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Mūrniece aprunājusies ar žurnālu par skarbajiem apstākļiem, kas šobrīd skar viņas vadīto viesnīcu, un cita starpā apmierinājusi lasītāju interesi par pēkšņās – Lindai un Agrim trešās – laulības krahu. Viņa spriež, ka negaidītās kāzas vien pāris mēnešus pēc iepazīšanās bija "kovida laikā radušās emocijas".

"Gribējās stipro plecu, emocionālu atbalstu, bija vēlme pēc drošības, un sākotnēji tā arī šķita, ka būs. Taču ātri vien sapratu – cilvēks ir tikai ņēmējs, nevis devējs... Vajadzēja ilgāk iepazīt. Viena lieta ir ilūzijas, cita – realitāte. Nešķirties tāpēc, ka tā no malas izskatās labāk? Ja saprotu, nebūs, tad nebūs. Citi saka, nevajag dedzināt tiltus, bet ir tāds teiciens: jo gaišāk deg tilti, jo izgaismotāka nākotne," spriež daudz pieredzējusī sieviete.

Viņa atzīst: "Pati vien vainīga, ka atkal uzkāpju uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem," intervijā teic Mūrniece un piebilst, ka nekādi draugi ar šķirto vīru nav. "Draugu attiecības? Nē, es nekolekcionēju bijušos vīrus, man pietiek ar to, ka ar bērnu tēvu esam draudzīgās attiecībās," skaidro Linda.

Viesnīcniece arīdzan teic, ka par Agri Freibergu runāt nevēlas, jo "tā būtu lieka publicitāte viņa priekšvēlēšanu kampaņai".

Mūrnieces un Freiberga savienība ilga trīs mēnešus – no 11. novembra līdz 11. februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!