Foto: Kadrs no video
Viesnīcas "Hotel Roma" saimniece, bijusī politiķe Linda Mūrniece savu jauno partneri Edgaru līdz šim centusies no publicitātes pasargāt, bet nu tai dota zaļā gaisma – Mūrniece kopā ar savu draugu ļāvusies intervijai TV kameru priekšā šovam "Iečeko slavenību".

Kā zināms, Mūrniecei aiz muguras ir vairāku attiecību pieredze, no kurām dažas savienības beigušās visai dramatiski, piemēram, ar trešo vīru laulība ilga tikai dažus mēnešus.

Taču nu Linda jūtas stabila savās jaunajās attiecībās. Par viņas izredzēto kļuvis Edgars no Saulkrastiem. Abi ir pazīstami jau vairāk nekā septiņus gadus, taču tikai nesen vīrietim izdevies aizklauvēties līdz Mūrnieces sirdij. Bet tas nozīmē arī publicitāti. Mūrniece un viņas draugs ciemos Vecpiebalgā uzņēmuši aktieri Andri Buli un sadzīves šova "Iečeko slavenību" komandu.

Intervijā Mūrniece pastāstīja, ka beidzot viņai ir vīrietis, kurš nemēģina, kā tautā saka, uzsēsties uz kakla. Viņasprāt, ka atrast mīļoto cilvēku 20 gadu vecumā ir viegli, bet viņas vecumā lielākoties pieejamas ir sēnalas, ne graudi.

"Mana vecuma vīrieši ir vai nu laimīgi precējušies, vai miruši, vai tādi, kas nevienam nav vajadzīgi. Man šobrīd beidzot ir kāds, kurš nemēģina ievākties pie manis, kurš nemēģina aizņemties manu mašīnu, jo viņam ir pašam sava... Es nekautrējos par to runāt, lai citas sievietes zina, ka tāda ir realitāte: tevi meklē kāda labuma dēļ! Ja tu pamanies noticēt un uzticēties, tad tā ir vilšanās," laikabiedres brīdina Mūrniece.

Savu draugu viņa raksturo kā mērķtiecīgu puisi, kurš daudzus gadus mēģinājis Lindai piekļūt, bet viņa pavidam paspējusi gan apprecēties, gan izšķirties. Kā izrādās, Edgars visus šos gadus rūpīgi sekojis līdzi Mūrnieces privātās dzīves peripetijām. "Interesanti bija apskatīties," savu interesi pamato viņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!