Foto: Privātais arhīvs

Visu mīlētāju dienā - 14. februārī jeb Valentīndienā – viesnīcas "Roma" vadītāja, bijusī politiķe Linda Mūrniece draugus, paziņas un kuplo sekotāju skaitu soctīklos iepazīstinājusi ar savu jauno mīļoto.

"Šodienai piestāv," soctīklu platformās vēsta Linda Mūrniece, publiskojot attēlu, kurā redzama kopā ar savu mīļoto vīrieti Edgaru. Pats Edgars šo pašu kadru jau bija publiskojis "Instagram" vietnē 19. janvārī.

Kā zināms, Mūrniece uzsākusi jaunas attiecības, un šoreiz ar pilnu pārliecību par jauno mīlestību. Edgaru viņa zina jau septiņus gadus. "Man ir pietiekami daudz gadu, lai arī tīri tehniski saprastu, kādam cilvēkam ir jābūt uz visu atlikušo mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir," nesen TV šovā teica Mūrniece. Edgars dzīvo Saulkrastos, tāpēc Mūrnieces soctīklu saturā šī skaista vieta nu parādās daudz biežāk.

Atgādinām, ka Mūrniecei ir liela pieredze ne pārāk veiksmīgās attiecībās. Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni, Haralds un Helēna; ar bijušo vīru abi palikuši labos draugos. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, taču pēc piecu gadu kopdzīves šī laulība tika šķirta. Trešā laulība ar liepājnieku Agri Freibergu ilga tikai dažus mēnešus un vēlāk pati sieviete nesaprata, kāpēc precējās.

Arī Edgars saprot, ka līdz ar Lindu viņa dzīvē ienāks arī publicitāte. Jaunais draugs esot informēts, uz ko parakstās, būdams Mūrnieces mīļotais. Plašāk par šīm attiecībām vēstījām šeit.

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!