Foto: DELFI

Latvijā iznākošais modes un stila žurnāls L'Officiel augustā veicis lasītāju aptauju, kurā noskaidroti stilīgākie pašmāju vīrieši – pirmajā vietā šajā topā ierindojies dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva (attēlā).

Aptaujā Meklējam stilīgāko vīrieti, kas tika organizēt par godu speciālā izdevuma L'Officiel Hommes iznākšanai un norisinājās žurnāla Facebook vietnē, lasītāju uzdevums bija atbildēt, kurš no Latvijas sabiedrībā zināmiem vīriešiem ir visstilīgākais.

Ar diezgan lielu balsu skaitu pirmajā vietā stilīgāko vīriešu sarakstā līderpozīciju ieņēma Markus Riva, otro vietu dala Dailes teātra aktieris Intars Rešetins un grupas Prāta vētra solists Renārs Kaupers, bet saraksta trešajā vietā gozējas laika ziņu vadītājs Māris Grigalis un aktieris Ivars Kalniņš.

Balsojuma līderus žurnāla L'Officiel lasītāji galvenokārt slavējuši par to, ka viņi spēj atrast piemērotu apģērbu jebkuram pasākumam, kā arī savam stilam un elegancei atbilstoši izturēties.

Tāpat lasītāji starp stilīgākajiem vīriešiem vairākkārt minējuši divkārtējo olimpisko čempionu Māri Štrombergu, dziedātāju Lauri Reiniku, aktierus Rihardu Leperu un Ģirtu Ķesteri, dziedātāju Intaru Busuli un citus.

Foto galerijā: stilīgākais Latvijas vīrietis Markus Riva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!