Foto: Privātais arhīvs
Leģendāro popmūzikas karalieni Madonnu pat faniem kļuvis grūti atpazīt – savos 64 gados viņa nu izskatās tā uz 30. Vairāki atzīti plastikas ķirurgi medijam "Page Six" skaidro, ka dziedātāja pēdējā laikā veikusi virkni manipulāciju, kas viņas seju padarījušas svešādu.

"Frozen" – atsaucoties uz Madonnas slaveno dziesmu par sasalumu, "Page Six" raksturo viņas pašreizējo izskatu. Māksliniece šokējusi savus fanus ar neparasti jauneklīgu seju, viņas vaibsti šķiet pilnībā mainījušies.

Madonna savā "Instagram" profilā publicējusi vairākus svaigus video, kuros acīmredzami pati ir apmierināta ar panākto rezultātu, taču pielūdzēji vaicā: kur palikusi vecā labā Madonna? Kas ar viņu noticis? Daudzi uzskata, ka māksliniece ir gājusi par tālu, pūloties atgūt jaunību.

Kā skaidro slavenību plastikas ķirurgs dakteris Ramtins Kasirs, svešādo iespaidu rada "pārspīlētā V veida forma sejai". Vēl viens ārsts, Ehsans Ali, spriež, ka Madonna veikusi vismaz deviņas nopietnas manipulācijas, lai panāktu tādu seju, kāda tā ir šobrīd.

"Viņai bijusi sejas korekcija, āda ir atvilkta un savilkta, tā nekur nav vaļīga, nav nevienas grumbas. Sejas korekcija mainījusi arī acu formu, tās šķiet tādas kā atvilktas. Degunam veikta rinoplastika – tas nu ir šaurs, ar smailu galu," Madonnas pārmaiņas vērtē dakteris Ali, kura klientes ir tādas slavenības kā Kima Kardašjana, Kailija Dženere, Ariana Grande un Gvena Stefani. Arī Madonna viņa klīnikās veikusi botulīna toksīnu injekcijas.

Madonna likvidējusi visas iespējamās horizontālās un vertikālās grumbiņas pierē un ap acīm, savukārt visvairāk viņas seju mainījuši jaunie vaigi. Tik "pilni" vaigu kauli kā tagad viņai nebija pat jaunībā. Dakteris Kasirs vērtē, ka dziedātāja ar vaigu pildījumu ir pārspīlējusi – nu tie atrodas pārāk augstu, kas arī veicina nedabisko skatu. Kasirs arī piebilst, ka Madonna "atbīdījusi" matu līniju, tādējādi paceļot uz augšu uzacis. Ķirurģiski koriģēts arī uzacu loks.

Dakteris Ali lēš, ka visnopietnākā operācija veikta Madonnas žokļa līnijai, kas nu ir plakana un gara, veidojot izteiktu V formu. Zem zoda veikta liposakcija jeb tauku atsūkšana, kakla āda ir pacelta un savilkta.

Savukārt kosmētisko injekciju speciāliste daktere Veinbergere "Page Six" skaidro, ka arī žokļa līnijā pildīts botokss. Viņasprāt, Madonna kopumā savā sejā sašpricējusi daudz vairāk botulīna nekā būtu normāli. Injekcijas veiktas arī deniņos. "Ar šīm pildvielām ir tā: labāk mazāk nekā vairāk. Pretējā gadījumā būs pārspīlēts," skaidro viņa un piebilst, ka Madonna tomēr ir ar to pārspīlējusi.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!