Foto: Vida Press
Popmūzikas karaliene tomēr nav spējusi ignorēt vērienīgo sašutuma šalti, kas pārņēma sociālos tīklos "Grammy" balvu vakarā. Ļaudis visā pasaulē nekautrējās paust pārsteigumu par Madonnas "atjaunināto" seju, proti, viņa vairs neizskatoties pēc sevis. Māksliniece nu paudusi savu viedokli par sacelto traci.

"Es atkal esmu nokļuvusi "eidžisma" un mizogīnijas spozmē, kas caurvij šo pasauli, kurā dzīvojam. Pasauli, kurā atsakās pieņemt tās sievietes, kas sasiegušas par 45 gadiem lielāku vecumu. Pasauli, kura jūt vajadzību nosodīt strādīgas, azartiskas, stipras gribas sievietes," savās pārdomās dalās 64 gadus vecā Madonna.

Viņai nav pieņems tas, ka cilvēki nav pievērsuši pietiekamu uzmanību tam, ko viņa uz "Grammy" skatuves darīja, tā vietā aprunājot un šausminoties par viņas izskatu. Madonna tovakar pieteica divus daudzsološus māksliniekus, bet "daudzi cilvēki izvēlējās runāt tikai par manu seju".

"Tie tuvplāna attēli tika uzņemti ar teleobjektīva kameru. Preses fotogrāfi var sagrozīt seju jebkuram! Mediji mani ir pazemojuši jau kopš manas karjeras sākuma. Tas ir liels pārbaudījums, bet esmu priecīga būt celmlauzis, lai nākotnē citām sievietēm būtu vieglāk," skaidro Madonna un piebilst, ka nekad nav atvainojusies par savām dzīves izvēlēm un arī tagad negrasās attaisnoties par savu izskatu.
Foto: Reuters/Scanpix/LETA/Vida Press

Viņa faniem sola vēl daudzus dumpinieciskas uzvedības gadus, sola turpināt pārkāpt robežas un "stāties pretī patriarhātam". Kā galveno viņa uzsver dzīves baudīšanu.

Jau vēstīts, ka popmūzikas izcilniece pēdējo dažu gadu laikā aizrāvusies ar estētisko medicīnu, kas viņas seju padarījusi gludu, tomēr svešādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!