Foto: Publicitātes foto
Dzejniece un šovu zvaigzne Magone Šutoviene realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" atklājusi, kādas ezoteriskas zināšanas patlaban ir viņas rīcībā.

Vienā no jaunākajām šova epizodēm Šutoviene pastāstīja, ko viņai teicis orākuls, pie kura Magone bijusi laikā, kad pērn meklēja savu pazudušo bioloģisko tēvu.

Šutoviene ir kopumā četru bērnu māte (vecākais dēls Roberts dzīvo Lielbritānijā pie sava tēva, kurš noskaņots mātei viņu neatdot, tā vietā pieprasot uzturlīdzekļus), bet gaišreģis paredzējis: nākotnē viņai būšot vēl viena atvase. Piedzimšot zēns, nevis meitene.

"Viens ir tā mātes iekšējā sajūta. Es jūtu, ka tās dvēselītes klātbūtne ir. Tā nebūs meitene; meita man ir tikai viena," teic Šutoviene.

To apliecinājis arī orākuls, kurš sacījis, ka jau redz dēla dvēselīti. "Bet viņam vēl nav iedota fiziskā miesa, jo jūs vienkārši neko ar vīru nedarāt. Viņš nevar uzrasties, kamēr vīrs ar sievu neguļ," sacījis ezoteriķis.

Kā vēstīts, trīs dēlu mamma Magone pagājušajā gadā laida pasaulē pastarīti – meitu, ko nosauca par Magnoliju Latviju. Šāda vārda Latvijā nav nevienai sievietei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!