Foto: Privātais arhīvs

Krievu komiķis Maksims Galkins šobrīd turpina pulcēt pilnas zāles Eiropā un ārpus tās, taču brīvākos brīžos acīmredzot ilgojas pēc Latvijas. Humorists savā "Instagram" kontā pēdējās nedēļas laikā publicējis vairākus pašam sentimentālus brīžus, kas uzņemti Jūrmalā.

Galkins arī šogad augustā būs Latvijā un sniegs vairākus koncertus dažādās Latvijas pilsētās; dažviet, piemēram, Cēsīs, izsludināts arī papildkoncerts. Biļetes uz Galkina priekšnesumu lielākoties jau izpārdotas.

Tikmēr komiķis, kuram "Instagram" vietnē seko vairāk nekā deviņi miljoni cilvēku, kavējas atmiņās par Jūrmalu, kuru vienmēr sauc par "savu mīļo, dārgo Jūrmalu".

"Jūrmala, pludmale. Pagājušā gadsimta beigas," – Galkins internetā ievietojis kadru, kurā redzams gluži jauniņš.

Tāpat humorists saviem sekotājiem parādījis video, kas uzņemts 2018. gada vasarā, kad Galkina dēlam Harijam bija pieci gadi. Lai gan Latvijā paparaci fotogrāfi parasti nav liela problēma, tēvs un dēls smiltiņās rakuši bedri, kurā Galkinam paslēpties no fotokamerām.

Komiķis publiskojis arī ģimenes foto pie Jūrmalas priedēm. Arī tas tapis pirms dažiem gadiem.

Kā zināms, Krievijā Galkins atzīts par "ārvalstu ietekmes aģentu". Šo statusu viņš pagājušajā nedēļā Maskavas tiesā apstrīdējis. Par to plašāk var lasīt šeit. Emigrējot no Krievijas, viņa un Allas Pugačovas pastāvīgā mītnes zeme ir Izraēla, bet katru gadu augustā ģimene ierodas Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!