Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Lielbritānijā noslēgušās četru dienu ilgušas svinības par godu karalienes Elizabetes II valdīšanas 70. gadadienai. Britiem tās bija oficiālas brīvdienas, bet karaļnama pārstāvjiem – kārtīgas darba dienas ar daudziem publiskiem pasākumiem. Par šovu tajos parūpējās mazais Kembridžas princis Luiss.

Kembridžas hercogu prinča Viljama un Katrīnas jaunākā atvase – četrgadnieks Luiss – arī godam izturēja visu, ko viņa paģēr augstdzimušā statuss, taču savas emocijas viņš neslēpa. Luiss, kā saka, nozaga šovu, dažbrīd pat aizēnojot gaviļnieci – savu vecvecmāmiņu.

Princis Luiss līdzās savam vecākajam brālim un māsai piedalījās virknē pasākumu, taču nojaušams, ka viņu garlaiko stīva sēdēšana beņķī un sveicināšanās ar pilsoņiem. Viņam labāk patīk visādi ākstīties. Kā liecina fotogrāfu uzņemtās bildes, dažbrīd arī Luisa māmiņai atraktīvais puisēns likās pabikstāms un klusināms.
Kopumā karalienes valdīšanas jubilejas svinības lieliski parādīja arī to, kādas attiecības valda karaļnamā starp visiem ģimenes locekļiem. Sveikt vecmāmiņu bija ieradušies arī karaliskie "autsaideri" princis Harijs un Megana Mārkla, taču publiskos pasākumos viņi sēdēja patālu no Viljama un Katrīnas. Viņu nebija arī uz Bekingemas pils balkona, kur parasti augstdzimušie sasveicinās ar tautas pūļiem. Jau dažas stundas pēc svinību noslēguma viņi ar privāto lidmašīnu devās atpakaļ uz savu dzīvesvietu Kalifornijā, ASV.
Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!