Foto: Vida Press

"Es vairs negribēju būt dzīva," par laiku britu karaļnamā saka Megana Mārkla, Saseksas hercogiene un prinča Harija sieva.

Skandalozajā šovā, kura reklāma ilga vairāku nedēļu garumā, Megana Oprai Vinfrijai pastāstīja, ka dzīve britu karaļnamā bijusi grūti izturama, tāpēc viņa pat domājusi par pašnāvību.

"Es vairs negribēju būt dzīva. Tā bija skaidra un pastāvīgi klātesoša doma," Megana atcerējās periodu, kad viņas vārds vai katru dienu rotāja britu tabloīdus, savukārt karaliskajā ģimenē viņa tā arī netika pieņemta. Viņa bijusi ļoti nobijusies, jo doma par pašnāvību bijusi pavisam reāla.

Atsevišķs stāsts ir par laiku, kad Megana un Harijs gaidīja savu pirmo atvasi – dēliņu Ārčiju. Informāciju par to, kāda noskaņa bijusi karaliskajā ģimenē, viņai "pienesa" vīrs, proti, Harijam bijušas oficiālas pārrunas ar ģimenes locekļiem, un tajā apspriesto viņš pēc tam pārrunājis ar Meganu.

Piemēram, karaļnamā bijušas bažas par gaidāmā zēna ādas krāsas toni – vai nebūšot pārāk tumša? Grūtniecības periodā māmiņa uzzinājusi, ka Ārčijam, visticamāk, nekādi tituli nepienākšoties, tāpat arī visi ierastie drošības pasākumi uz bērnu neattiekšoties.

Gaisotne karaļnamā bijusi tik nospiedoša, ka pāris pieņēmis lēmumu no "Firmas" (tā viņa sauc karalisko ģimeni) izstāties, par ko arī saņēmuši nosodījumu, turklāt britu prese Meganu padarījuši par "ietiepīgu un savtīgu aprēķinātāju". Jau iepriekš Megana pauda, ka negatīvajā publiciātē, iespējams, vainojamas Čārlza sieva Kamilla un prinča Viljama mīļotā Katrīna.

Tāpat Harijs pastāstīja, ka viņa tēvs Čārlzs esot pātraucis atbildēt uz viņa telefona zvaniem pēc tam, kad Harijs un Megana paziņoja par aiziešanu no karaļnama oficiālajiem pienākumiem.

Intervijā atklāts arī dzimums Harija un Meganas otrajam bērnam – hercogiene ir grūtniecības pēdējā trimestrī un gaida meitu.

Drosmīgā intervija Oprai Vinfrijai ir pirmā tāda mēroga saruna par Meganas dzīvi karaļnamā pēc kāzām 2018. gadā. Tiesības to pārraidīt Vinfrija par septiņiem miljoniem dolāru pārdeva ASV telekanālam CBS, paturot arī tās tālākizplatīšanas tiesības.

Fragments no intervijas:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!