Foto: Privātais arhīvs
Vairākas būtiskas pazīmes liecina, ka Lindas Mūrnieces laulība ar trešo vīru Agri varētu būt ja ne izjukusi, tad krīzē gan.

Viesnīcniece Linda Mūrniece pērnā gada 11. novembrī visus pārsteidza ar negaidītiem jaunumiem – pēc dažu mēnešu pazīšanās viņa salaulājās ar liepājnieku Agri Freibergu, kurš īsi pirms tam bija piedalījies arī TV iepazīšanās šovā.

Žurnāls "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, ka pārim, visticamāk, ir problēmas. Tā, piemēram, Mūrniece turpina savu aktīvo dzīvi sociālajos tīklos, taču viņa nomainījusi uzvārdu. Apprecoties viņa pieņēma vīra uzvārdu, izveidojot sev dubultuzvārdu Mūrniece-Freiberga. Nu viņa ir tikai Mūrniece.

Savukārt Agris Freibergs feisbukā izlabojis ailīti, kurā iepriekš bija rakstīts "precējies".

Tāpat Mūrniece instagramā redzēta bez laulības gredzena pirkstā.

"Kas Jauns" novērojis, ka Lindas Mūrnieces fotogrāfijās soctīklos nu jau kādu laiciņu vairs nav redzamas kopbildes ar Agri, viņa "selfijo" lepnā vientulībā.

"Delfi" jau vēstīja, ka Mūrniece un biedrības "Dzīvības koks" Liepājas atzara mentors Agris Freibergs salaulājās vēju pilsētā 11. novembrī pavisam šaurā draugu lokā. Pēc kāzām viņa pieņēma vīra uzvārdu un pauda, ka jūtas "drošībā un kā aiz stipras sienas".

Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni, Haralds un Helēna. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, taču pēc piecu gadu kopdzīves šī laulība tika šķirta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!