Foto: Privātais arhīvs

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" skandalozu slavu guvusī influencere Adriana Miglāne atklājusi iepriekš nezināmas lietas par iepazīšanos ar savu nu jau vīru Krišjāni Sondoru. Izrādās, puisis sākumā viņai nu itin nemaz neesot interesējis.

"Delfi" jau vēstīja, ka "Instagram" vidē zināmā dziedātāja Adriana Miglāne 22 gadu vecumā apprecējusies ar sava dēla tēvu Krišjāni. Atšķirībā no Miglānes, draugs līdz šim nebija publiska persona, taču nu jaunā sieviete padalījusies ar abu mīlasstāsta nezināmo pusi.

Kā izrādās, jaunajai dziedātājai sākotnēji vīrs vēl pielūdzēja lomā nemaz neesot paticis, viņa ignorējusi puiša sūtītās ziņas un ar skepsi uz viņu raudzījusies, kad satikusi pirmo reizi. Savu liktenīgo lomu Adrianas un viņas vīra attiecību uzsākšanā nospēlējusi dziedātājas draudzene, par ko Adriana pat sadusmojusies. Tomēr vēlāk viņai jaunais cilvēks ļoti iepaticies, bet to bijusī "X Faktora" dalībniece slēpusi. Abi gan sākuši tikties: "Un tad es tā kā paliku stāvoklī," stāsta dziedātāja, kura TV šovā izstāsta arī savu dzemdību pieredzi. Pāris audzina divus gadus veco Hugo, un pēc kāzām influencere pieņēmusi vīra uzvārdu.
Miglāne ieguva bēdīgu slavu pēc tam, kad Patērētāju tiesību aizsardzības centrs viņu sodīja par negodīgu "influencēšanu", piemērojot 1500 eiro sodu. Jauniete joprojām tiesājas par tā likumiskumu. Miglānei "Instagram" platformā seko vairāk nekā 73 tūkstoši interesentu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!