Foto: LETA/Publicitātes foto
Igauņu oligarha Oļega Osinovska mīļotā sieviete Anastasija Udalova, uzņēmumu "Dzintars" un "Mediju nams" īpašniece, tikusi bildināta jau sen, taču kāzas tā arī nav dzertas – Udalova neredz nekādu vajadzību precēties, viņa pavēstīja režisora Dž.Dž.Džilindžera veidotajā interneta sarunu šovā "Dž:Spot".

34 gadus vecā uzņēmīgā sieviete agrāk sešus gadus bija Daugavpils mēra Andreja Elksniņa mīļotā sieviete, bet tad advokāta Saulveža Vārpiņa birojā iepazinusies ar Igaunijas miljonāru Oļegu Osinovski, kļūstot arī par viņa biznesa partneri. Mirkli vēlāk vīrietis viņu Ņujorkā bildinājis, lūdzot atļauju "bišķiņ iegrožot tavu brīvību", taču bildinājums ar kāzām tā arī nav vainagojies.

"Es neredzu tam jēgu. Baltu kleitu un skaistas kurpes tāpat var uzvilkt. Kāzas man nekad nav bijušas plānā. Kāzas ir šausmīga naudas un laika tērēšana, bezjēdzīga laika tērēšana," viņa spriež. Udalova ar Osinovski draudzējas jau astoņus gadus un sauc šīs attiecības par laimīgām. Tā kā viņa pati visu nedēļu cītīgi strādā – Udalovai ir vairāki augsti amati, tostarp padomes priekšsēdētājas atbildība "Daugavpils lokomatīvju remonta rūpnīcā" –, pāris tiekas tikai nedēļas nogalēs. Kā stāsta Udalova, viņa Osinovskim bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Osinovskis ir 22 gadus vecāks par savu draudzeni.

Satiekot Udalovu, miljonārs vēl bija precējies, taču tad 30 gadus ilgušo laulību šķīra.

Raksturojot savu mīļoto vīrieti, viņa saka: "Mums ir balanss attiecībās. Viņš man ļauj strādāt tik daudz, cik es gribu, nav nekādu pretenziju. Attiecībās mums vispār nav konfliktu." Pandēmijas laikā abi divus mēnešus no vietas dzīvojuši vasarnīcā un šajā laikā ne reizi neesot sastrīdējušies. Osinovski viņa sauc par ļoti inteliģentu un nosvērtu vīrieti.

Lai gan satiekas tikai nedēļas nogalēs, abi sazvanoties katru dienu un apspriež arī darba lietas. Udalova uzskata, ka Osinovska pieredze un zināšanas uzņēmējdarbībā nestāv klāt pat labākajām ekonomikas augstskolām. No viņa Udalova mācās ne tik šerpu pieeju lietām.

Runājot par bērniem, Udalova saka: "Es nesaku nekad, bet tagad mani bērni ir "Dzintars" un "Mediju nams". Ja man 20 gados būtu bērns, būtu savādāk, bet tagad es uz to skatos kā uz ļoti atbildīgu procesu. Tagad man tam nav enerģijas," saka Udalova, dodot priekšroku karjerai.

Pilns raidījuma ieraksts:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!