Foto: Privātais arhīvs
Sociālajos tīklos aktīvās fitnesa treneres Danute Tamme un Sendija Oficiere pagājušajā nedēļā TV3 raidījumā "Zilonis studijā" pauda, ka pēc apprecēšanās plāno kļūt par īstu ģimeni ar bērnu. Portālam "Delfi" Oficiere atklāj, ka plānā ir nevis viens, bet divi vai trīs mazuļi.

Sportiskās dāmas šobrīd turpina aktīvu gatavošanos kāzām, kas gan nevar notikt Latvijā, kur viendzimuma pāriem šī iespēja ir liegta. Oficiere un Tamme juridiski laulāies Kopenhāgenā.

Lai gan gatavošanās kāzām aizņem trenerēm visu brīvo laiku, viņas atrod brīžus arī aktivitātēm sociālajos tīklos, tostarp izveidojot "TikTok" video par bērnu tēmu, aicinot jebkuras orientācijas cilvēkiem izvēlēties radīt jaunu dzīvību.

@sendijago 👈🏼👈🏼🏳️‍🌈👉🏼👉🏼#fyp ♬ Bonka - bonkas2k

Vaicātas, vai pašas jau zina, kādā veidā – mākslīgā apaugļošana, adopcija, dabiska ieņemšana – tiks pie sava pirmā mazuļa, dāmas saka, ka šis jautājums līdz galam nav izrunāts pat viņu pašu starpā: "Pagaidām zinām tikai to, ka bērnus vēlamies. Vēlams divus, trīs! Savstarpēji vēl neesam izrunājušas, ar kādām metodēm mēs pie viņiem tiksim. Pagaidām fokusējamies uz kāzām," portālam "Delfi" saka mīlnieces.

Jau vēstījām, ka Oficiere un Tamme viena otru bildināja Ņujorkā, un rudenī gaidāma salaulāšanās Dānijā, kas ir Latvijai tuvākā valsts vieta, kur viendzimuma pāri drīkst precēties. Svinības dzimtenē notiks pirms ceremonijas ārzemēs, un tajās mācītāja lomā iejutīsies mūziķis Ralfs Eilands. "Imitēsim laulību ceremoniju ar mācītāju. Mums būs krāšņas, pat episkas kāzu kleitas. Tās nebūs baltas, jo neesam ne jaunavas, ne kristietes," gaidāmo pasākumu ieskicē Sendija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!