Foto: Publicitātes foto

Linda Mūrniece-Freiberga par savām trešajām un pēkšņajām kāzām pirmo reizi runājusi arī televīzijā.

Bijusī politiķe, tagad viesnīcniece Linda Mūrniece-Freiberga paviesojusies kanāla "STV Pirmā!" veidotajā sarunu raidījumā "Pasaki to skaļi".

Šī šova vadītājs Lauris Reiniks vēlējās noskaidrot ko vairāk par jaunākajiem notikumiem Lindas dzīvē, proti, viņa nesen visus pārsteidza ar ziņām par savām trešajām laulībām.Lindas vīrs ir liepājnieks, kurš darbojas tirdzniecības jomā. Abi saulaulājās pēc trīs mēnešu pazīšanās, kāzas sarīkojot pandēmijas laikā.

"Mēs izlēmām: mūsu vecumā neko sasteigt nevar – jāprecas Lāčplēša dienā, kas ir Latvijai nozīmīgs datums. Mums prieks, ka tajā datumā bija brīvs laiks un mūs piekrita salaulāt," Reinikam paskaidro viesnīcniece.

Raidījumā Mūrniece-Freiberga arīdzan atklāj, ka doma par laulībām sākotnēji bijusi kā joks, kas pēc nedēļu ilgas pazīšanās izskanējusi kādā saviesīgā pasākumā, bet saderināšanās gredzenu Linda esot saņēmusi vien dienu pirms laulību ceremonijas.
Vaicāta, ar ko vīrs Agris viņu savaldzinājis, Linda joko, ka viņam esot ļoti labs uzvārds. "Es pēc uzvārda vīru izvēlējos," smej Linda. Viņa atzīmē, ka mīļotais vīrietis esot ļoti nosvērts, cilvēks, kurš atstāj par sevi uzticamu iespaidu un ir kā stiprais plecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!