Foto: Privātais arhīvs

Viesnīcas "Hotel Roma" direktore Linda Mūrniece-Freiberga sniegusi interviju dzīvesstila izdevumam "Privātā Dzīve", kurā atklāj detaļas par romantisko brīdi, kas pārsteidza daudzus, proti, Mūrniece apprecējusies trešoreiz.

Uz daudzu uzdoto jautājumu, kad un kā viņa ar Agri Freibergu iepazinušies, Mūrniece atklāj: tas noticis šovasar viņas viesnīcai piederošajā kafejnīcā "Mazais Otto", kur Freibergs ienācis iedzert kafiju pēc tam, kad bija beigusies filmēšanās TV iepazīšanās šovā "Nākamā pietura: Mīlestība".

Freibergs piesēdis pie galdiņa, un tas beidzies ar stundām ilgām sarunām un "putekļu slaucīšanu no jau tukšās viesnīcas mēbelēm".

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" liepājnieks Freibergs atklāj, ka Lindu zinājis jau senāk – kā nekā viņa ir publiska personība. "Viņa mani vienmēr fascinējusi. Kad sākām runāt, uzreiz viens otru sapratām. Jau pirmajās minūtēs šķita, ka mums ir raksturu tuvība," skaidro Agris.

Jau vēstījām, ka TV iepazīšanās šovā Agrim neizveidojās attiecības ar dalībnieci Natāliju, lai gan abi bija pavadījuši kopā laiku Skrundas muižā. Tagad viņš spriež: ja ar šova Natāliju būtu bijis klikšķis, viņš nebūtu iegājis Mūrnieces kafejnīcā. Turklāt sērija ar Agra mīlas meklējumiem TV ēterā bija jau pēc tam, kad viņš ar Lindu bija noformējies kā pāris. Sēriju skatījušies visi kopā arī ar abu bērniem.

Savukārt Freiberga kundze pauž, ka viņam esot vienalga, "kas es esmu"', jo Agris pats esot Liepājā gana zināms cilvēks. "Viņš nekāros pēc tā, ka aizejot uz teātri, nonāks uz žurnāla vāka. Turklāt emocionāli Agris ir stiprāks par mani. Viņš ir mans stiprais plecs, uz kura varēšu raudāt," žurnālam teic Linda Mūrniece-Freiberga.

"Delfi" jau vēstīja, ka Linda Mūrniece 50 gadu vecumā apprecējusies trešoreiz. Viņas izredzētais ir biedrības "Dzīvības koks" Liepājas atzara mentors Agris Freibergs. Mūrniecei no pirmās laulības ir divi bērni, bet otrā laulība ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri ilga piecus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!