Foto: Privātais arhīvs

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule zaudējusi savu uzticamāko draugu – franču buldogu Buču, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Estrādes dīva Laima Vaikule pagājušajā nedēļā "Instagram" platformā paziņoja sēru vēsti – mūžībā devies viņas 11 gadus vecais suns Bučs. Vaikule allaž bijusi zināma kā suņu cienītāja, īpaši mīļi viņai ir tieši franču buldogi.

Pēc paziņojuma par Buča dzīves beigām dziedātāja saņēma lērumu līdzjūtības, tostarp no savas draudzenes Allas Pugačovas, komponista Igora Nikolajeva un daudziem pašmāju māksliniekiem.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", Vaikulei 20 gadu laikā bijuši vairāki mīlēti suņi, tie atdusas mākslinieka Uģa Rūķīša dibinātajā dzīvnieku kapsētā "Citi medību lauki". Rotveilers Kendija tika iemidzināts pēc tam, kad sakoda dziedātājas mammu; iemidzināšanu Vaikule sev nevarot piedot vēl aizvien.

Tad jūrmalnieces mājās ienāca amerikāņu buldogu pāris, pēc tam arī viņu atvases. Šie suņi devās mūžībā un tad Vaikules mīlulis bija buldogs vārdā Lelle, pēc tam arī Bučs un Eimija.

Saviem suņiem dzīvnieku kapsētā Vaikule uzstādījusi pieminekli – suni, kura kaklā karājas sarkanas sirdis. Uz tām rotājas Vaikules mīluļu vārdiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!