Foto: Privātais arhīvs

Latviešu muzikants, leģendārā hita "Pīlādžogas spēriens" varonis Sandis Kiops izlauzies starptautiskā arēnā. Tas atgadījies Kiopa sirsnīgā smaida dēļ.

Vietne, kas sevi dēvē par "visdepresīvāko saitu internetā", izveidojusi topu, kurā virknējas smaidošu cilvēku fotogrāfijas.

Līdzās Britinijai Spīrsai un vēl dažiem vairāk un mazāk zināmiem cilvēkiem, savdabīgajā topā vietu radis arī Latvijā zināmais šlāgermuzikants Sandis Kiops.

Tādējādi vietnes "Sad and Useless" sekotāji – un to skaits mērāms vairākos simtos tūkstošu – var priecāties par Kiopa "sastingušo" smaidiņu, kas nu viņam atnesis pasaules mēroga slavu.

Sandis Kiops iekļuvis šajā topā.

To, ka pašmāju muzikants izgājis starptautiskā arēnā, pirmais pamanīja acīgais "Twitter" lietotājs "Dirsā līdējs" (cilvēks, kurš patiesi novērtē tevi), par savu atradumu informējot savus sekotājus tviterī un tūdaļ gūstot arī atgriezenisko saikni, proti, cilvēki atzinīgi novērtējuši iespēju pasmieties par specifisko materiālu.

Tīmekļa vietne "Sad and Useless" izveidota 2009. gadā un piedāvā nišas žanra materiālus dažādām gaumēm. Sociālajā tīklā "Facebook" šim saitam seko vairāk nekā pusmiljons cilvēku visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!