Foto: Publicitātes foto
16. maija rīts daudziem radio SWH klausītājiem, kas vecāki par gadiem 30, nāca ar 'deja vu' sajūtu: viņus atkal uzrunāja Ufo un Fredis. Gluži kā senlaikos! Radio šonedēļ svin savas pastāvēšanas 30. gadadienu un notikumam par godu atkal apvienojies leģendārais tandēms. Diemžēl ne uz palikšanu.

Sajūsmā par neticamajiem notikumiem Skanstes ielā, daudzi SWH klausītāji steidza līdzpilsoņus informēt tviterī. Tā, piemēram, Jāni rīta šova atgriešanās atmetusi atpakaļ skolas laikā:

Edgaram no sajūsmas pat mitras acis:

Elīna rītu sāka ar analīzi:

Šovs sasniedzis arī Jāni Balvos:

Arī aktrise Dārta Daneviča modusies un steidza vēstīt jaunumus saviem 9470 sekotājiem:

Ansis Pūpols sajutis jaunības spirgtumu, bet vēl kādam atmiņā atausa savulaik radio nopelnītās balviņas.

"Tvnet" publicistam Tomam Lūsim "BB Brokastis" šķiet labākais no visiem radio raidījumiem:

Bet Aigars vērsies pie SWH ar lūgumu atgriezt visu atpakaļ kā senos laikos. Parakstu vākšanu par "BB Brokastu" atgriešanu ēterā sola rīkot arī citi Ufo un Freda fani.

Savukārt Agris ieinteresēti vaicā, kāpēc vispār savulaik "BB Brokastis" no ētera pazuda. Versijas par to ir atšķirīgas, tomēr abi kungi ne reizi vien komentējuši, ka viņi vienkārši viens otram bija līdz kaklam noriebušies, turklāt Fredis vēlējies parosīties dziļāk mūzikā.

Viss notiekošais Paulu aizvedis atpakaļ uz 2006. gadu:

Radio SWH "neizslēdz iespēju"

Ufo un Fredis SWH ēterā jokus dzina rītus – 16. un 17. maijā. Vairāk raidījumu svētku nedēļā nav plānoti, un nav arī plānota pastāvīga tandēma atgriešanās ēterā. Tomēr blāva cerība SWH klausītājiem ir.

"Skatoties uz klausītāju tik ļoti pozitīvo un pacilājošo reakciju, neizslēdzam iespēju, ka vēl Radio SWH rīta ēterā dzirdēsim leģendārās "BB Brokastis" ar Ufo un Fredi. Par to noteikti ziņosim sociālajos tīklos," portālam "Delfi" skaidro raidstacijas mārketinga daļas vadītājs Eduards Cers. Abas izskanējušās pārraides var noklausīties SWH arhīvā.
"Delfi" jau ziņoja, ka tautā mīlētā "oranžā" raidstacija šogad maijā atzīmē savu dzimšanas dienu. Svinību nedēļa aizsākās Zunda torņu 30. stāvā, kur vienuviet sanāca esošie un bijušie SWH darbinieki, mūzikas zvaigznes un citi sabiedrībā zināmi cilvēki. Fotoreportāžu no notikuma var skatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!