Foto: LETA
Šovmeņa Naura Brikmaņa ģimene jau sen dzīvo visai ezoteriski. TV šovā "Ģimene burkā" Nauris un Aija atklāj šādas tādas viltībiņas labākai dzīvošanai.

Improvizators Nauris Brikmanis realitātes seriālā "Ģimene burkā" skatītājiem atklājis, ka tic sargeņģeļiem. Vēl vairāk – viņam ir pašam savs atbalsta spēks, ar kuru viņš regulāri sazinās un lūdz padomu sev svarīgos jautājumos. Saziņai mūziķis izmantojot īpašu svārstiņu, kas veidots no diegā iekārta zelta gredzena.

"Sākums bija pirms kādiem desmit gadiem Brīvdabas muzejā, kad mēs Naurim nopirkām pirmo svārstiņu. Pārdevēja arī iemācīja: sāc kaut vai ar pārtikas produktiem – ej veikalā un ar svārsta palīdzību skaties – tev to vajag vai nevajag," par neparasto rituālu stāsta Naura sieva Aija Selga-Brikmane.

Savukārt visiem tiem, kuri vēlas paši izmēģināt šo metodi, Nauris iesaka vispirms precizēt, vai saziņa notiek ar labiem, vai gluži otrādi – ne tik labiem spēkiem. Tāpat, lai precīzi tulkotu sargeņģeļa teikto, vēlams iepriekš noskaidrot, kā, svārstu kustinot pa labi vai pa kreisi, tiks rādīti apstiprinoši un noliedzoši padomi.

"Galvenais ir pajautāt, vai ar tevi runā labie spēki? Jo man ir bijis tā: kaut ko prasu, man atbild, bet tās atbildes liekas dīvainas un neticamas. Tad es pajautāju, vai ar mani runā labie spēki, un uzreiz pasaka, ka nē! Tad sarunāties jābeidz, jo kaut kas cits bišķiņ ir piesavinājies tevi klāt," ezoterisko padomu sniedz Nauris.

Viņš pats nesen pārliecinājies – paša sargeņģelis, kurš sniedz ieteikumus un atbalstu, ir kāds ļoti tuvs cilvēks, kurš jau pirms ilgāka laika devies aizsaulē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!