Foto: Vida Press/LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Izjukušas Lindas Mūrnieces attiecības ar krietno Edgaru

Foto: Kadrs no video

Bijusī politiķe un viesnīcas vadītāja Linda Mūrniece piedzīvojusi kārtējo šķiršanos savā dzīvē – izjukušas viņas un Edgara Līduma apmēram pusotru gadu ilgušās attiecības, Mūrniece apstiprinājusi izdevumam "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Mūrniece jau 12 gadus jūtas pazaudējusies un zina, kādu vīrieti vairs negrib

Foto: Privātais arhīvs

Bijusī politiķe, tagad Vecpiebalgas viesu nama saimniece Linda Mūrniece pēc nule notikušās šķiršanās sniegusi interviju valstī lasītākajam žurnālam "Ieva". Sarunā ar Gundegu Gauju viņa atklāj, ka tagad mācīsies pa īstam laiku veltīt sev, kā arī sapratusi, kādus vīriešus vairs negrib. Mūrniece arīdzan noformulējusi sev, ka kopš 2011. gada "jūtas pazaudējusies".

Lasīt vairāk

Pašmāju pikantēriju šovā aizvadīts pirmais sekss kameru priekšā

Foto: Publicitātes foto

Influencere Jana Bruka parūpējusies par pirmajām patiešām nopietnajām pikantērijām STV šovā "Mīla kemperī" – viņai ar puisi Dāvidu jau bijis sekss, un jaunais vīrietis jau pošas kopdzīvei ar populāro skaistuli.

Lasīt vairāk

Karalis Čārlzs izliek no mājām princi Hariju un Meganu

Foto: Vida Press

Lielbritānijas karalis Čārlzs III palūdzis princi Hariju un viņa kundzi Meganu atbrīvot Frogmoras kotedžu – tā ir vieta, ko Harijs un Megana varēja saukt par savām mājām Anglijā, jo kotedža ir vienīgais Saseksas hercogiem piederošais īpašums prinča dzimtenē.

Lasīt vairāk

Virkne slavenu mākslinieku atteikušies dziedāt karaļa Čārlza kronēšanā

Foto: Vida Press

Vairāki britu karaļnama uzrunātie mākslinieki noraidījuši vienreizējo iespēju uzstāties karaļa Čārlza kronēšanas ceremonijā, kam jānotiek šā gada 6. maijā. Savu dalību atteikušas arī britu pirmā līmeņa zvaigznes, raksta izdevums "Rolling Stone".

Lasīt vairāk

Putins un Kabajeva dzīvo kopā; dāmai ir arī neprātīgi grezns dzīvoklis Sočos

Foto: AP/Scanpix/LETA

Krievijas diktators Vladimirs Putins un mākslas vingrotāja, viņa bērnu māte Alīna Kabajeva dzīvo kopā, izpētījuši "Proekt Media" žurnālisti, kas stundu garā pētnieciskajā filmā vēsta arī par to, ka Kabajevai no 2011. gada pieder sevišķi grezns divstāvu penthauss augstceltnē Sočos – tas ir Krievijā vislielākais dzīvoklis.

Lasīt vairāk

Slavenā Kaķsieviete publisko foto, kā izskatījusies jaunībā

Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Šveicē dzimusī amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina pie šovbiznesa debesīm mirdz jau piecdesmit gadu un daudzo plastisko operāciju dēļ iesaukta par Kaķsievieti. Šonedēļ Vaildenšteina sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi vairākus attēlus no savas agras jaunības, tiesa, liedzot faniem iespēju kadrus komentēt.

Lasīt vairāk

Gluzunovu pāris atkal šķiras un pārtrauc filmēties TV šovā

Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs

Realitātes šovā "Ģimene burkā" šosezon piedalās četras ģimenes - Bindri, Kuģi, Graudiņi un Gluzunovi. Pēdējo nedēļu laikā visspilgtāk publiskajā telpā sevi pieteica Gluzunovu ģimene, kameras priekšā risinot attiecību problēmas, taču tagad Gluzunovi pieņēmuši lēmumu pārtraukt dalību šovā. Turklāt Elīna ar Artjomu nonākuši pie lēmuma iet katrs savu ceļu.

Lasīt vairāk

Eksdeputātam Ivaram Pugam vieta Nacionālajā teātrī neatrodas

Foto: DELFI

Kļūstot par 13. Saeimas deputātu, no partijas KPV ievēlētais aktieris Ivars Puga iesniedza atlūgumu Latvijas Nacionālajā teātrī, kur bija nostrādājis 32 gadus. 14. Saeimas vēlēšanās Puga vairs nekandidēja. Taču teātrī – vismaz pagaidām – viņam vieta vairs neatrodas, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Ņujorkā vīru apņēmis modes dizainers Atis Artemjevs

Foto: Privātais arhīvs

Pēc septiņu gadu draudzības apprecējies pazīstamais latviešu modes mākslinieks Atis Artemjevs, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Par viņa vīru kļuvis lietuvietis Pauļus Jančausks, kurš strādā par izpilddirektoru uzņēmumā "The Mice Cream".

Lasīt vairāk

Vietējais soctīklu hits: Pie kura galdiņa tu gribētu pusdienot?

Foto: Privātais arhīvs

Starptautisko attiecību students Kārlis Apinis parūpējies par varenu izklaidi pašmāju "Twitter" kopienā – puisis piedāvā izvēlēties, pie kura galdiņa tu gribētu pasēdēt, papusdienot un papļāpāt. Izvēlē ir desmit galdiņi ar krasi atšķirīgām sabiedrībā zināmu cilvēku trijotnēm.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!