Foto: Privātais arhīvs/Māris Morkāns
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Laura Grēviņa pēc šķiršanās no vīra sākusi darbu Zaigas Gailes birojā

Foto: Privātais arhīvs

Šovasar Latviju pāršalca vēsts par šķietami saskanīgā Grēviņu pāra šķiršanos – influencere Laura un dīdžejs Toms pēc 11 gadu kopābūšanas nolēma tālāk iet šķirtus ceļus. Laura Grēviņa uzsākusi gluži jaunu dzīvi, proti, pabīdījusi malā influenceres gaitas un uzsākusi nopietnu darbu birojā.

Lasīt vairāk

Foto: Alla Pugačova un Vaikule Rīgā apmeklē filmas pirmizrādi

Foto: Māris Morkāns

Nedēļas nogalē kinoteātrī "Splendid Palace" notika izmeklētas sabiedrības pulcēšanās par godu krievu režisora Kirila Serebreņņikova jaunākās filmas "Čaikovska sieva" pirmizrādei uz lielajiem ekrāniem.

Lasīt vairāk

Rajeckas meita Marija izrāvusies no attiecībām ar sociopātu

Foto: Privātais arhīvs

Tautā mīlētās dziedātājas Olgas Rajeckas un basketbola veterāna Igora Miglinieka meita Marija šovasar izgāja pie vīra – viņa apprecējusies ar savu mīļoto puisi Raiti un turpmāk dzīvos dubultuzvārdā Migliniece-Lapāne. Taču pirms vīra satikšanas Marijai bijusi ļoti rūgta pieredze attiecībās ar sociopātu, viņa atklājusi intervijā izdevumam "Ieva".

Lasīt vairāk

Elīna Didrihsone vairās atklāt, no kurienes nāk viņas tirgotās drēbes

Foto: Publicitātes foto

Populārā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone kļuvusi par dāmu žurnāla "Santa" septembra numura vāka modeli. Intervijā Inetai Meimanei viņa atklāj, kā apradusi ar jauno māmiņas statusu, kā vērtē savu vizuālo tēlu, kā arī vēsta, kur rodas viņas dzinulis tik daudz strādāt un tik ļoti rādīt sevi internetā. Ir tikai viens temats, par ko viņa nevēlas runāt: no kurienes nāk apģērbs, ko tirgo viņas vīram piederošais veikals.

Lasīt vairāk

Liepājas aktieris Egons Dombrovskis dzīvo dubultu dzīvi, vēsta žurnāls

Foto: F64

Liepājas teātra aktiera Egona Dombrovska sieva, floriste Evita Dombrovska izdevumam "Privātā Dzīve" atklājusi, ka viņu saskanīgā laulība ir "tikai fasāde", jo patiesībā abi ir šķīrušies un aktieris dzīvo kopā ar citu sievieti.

Lasīt vairāk

Sirds sāp par nejēdzību? Cik jēgpilni ir sociālajos tīklos 'tagot' atbildīgās iestādes

Foto: Privātais arhīvs

Mūsdienās, kad visa dzīve norit internetā un jebkurš var aši uzrunāt mēru, ministru vai policijas šefu, daudzi šo iespēju nelaiž garām. Profils kādā no sociālajiem tīkliem ir efektīvs skaļrunis, lai pa visu valsti vēstītu savu sāpi, prieku, neizpratni, iebildumus. Taču vai tiešām katrs ierindas pilsoņa "pīkstiens" sociālajos tīklos tiek pamanīts?

Lasīt vairāk

Smalka publika bauda Ineses Galantes festivālu Dzintaru koncertzālē

Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē labas mūzikas cienītāji pulcējās ikgadējā operdīvas Ineses Galantes festivālā "Summertime – aicina Inese Galante".

Lasīt vairāk

Grupa 'Mumiy Troll' atsakās uzstāties rokfestivālā Maskavā

Foto: DELFI

Leģendārā Vladivostokas grupa "Mumiy Troll" ar tās līderi Iļju Lagutenko priekšgalā atteikusies koncertēt Maskavas rokfestivālā "Mūzika ar stipru raksturu", lai gan sākotnēji "Mumiy Troll" bija dalībnieku sarakstā.

Lasīt vairāk

Tapusi dokumentālā filma par ezotērikas un maģiskās domāšanas biznesu Latvijā

Foto: LETA

Pētnieciskās žurnālistikas centrs "Re:Baltica" izveidojis desmit sēriju dokumentālo filmu ciklu "Karmas latvieši", kurā pētīs, kā uzbūvēts ar ezoteriku un maģisko domāšanu saistītais bizness Latvijā. Kas no tā pelna? Un kas patērē šos pakalpojumus? Sērijas veidotas kā mini detektīvstāsti, kurā žurnālistes atklāj, kā talantīgas sociālā tīkla "Instagram" satura veidotājas, harizmātiski dziednieki un kosmosa enerģiju nolasītāji pelna naudu, manipulējot ar mūsu cerībām un bailēm.

Lasīt vairāk

Vizlas jaunkundze un Porziņģis atzīmē sava mīlasstāsta otro gadadienu

Foto: Privātais arhīvs

Dejotāja un kosmetoloģijas studente Laura Vilza mūsdienu manierē atzīmējusi savu attiecību gadadienu, proti, viņa saviem 35 tūkstošiem "Instagram" sekotāju vēstījusi, ka 22. augustā aprit divi gadi, kopš viņa ir kopā ar basketbola izcilnieku Kristapu Porziņģi.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!