Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem, par ko Latvijā trītas mēles.

Lai gūtu pieeju jūrai, Čehija anektē Kaļiņingradu; pāvests neiebilst

Foto: Privātais arhīvs

Pēc internetā notikuša referenduma Čehijas Republika paziņojusi par Krievijas apgabala Kaļiņingradas pievienošanu Čehijai, pārdēvējot to par Kralovecu. "Kraloveca ir Čehija. Pēc neticami veiksmīga referenduma 97,9% Kaļiņingradas iedzīvotāju nolēma pievienoties Čehijai, kļūstot par Kralovecu," teikts nesen izveidotā čehu tīmekļa vietnē.

Lasīt vairāk

Madonna ar vismaz deviņām operācijām 'atgriezusi' sev jaunību

Foto: Privātais arhīvs

Leģendāro popmūzikas karalieni Madonnu pat faniem kļuvis grūti atpazīt – savos 64 gados viņa nu izskatās tā uz 30. Vairāki atzīti plastikas ķirurgi medijam "Page Six" skaidro, ka dziedātāja pēdējā laikā veikusi virkni manipulāciju, kas viņas seju padarījušas svešādu.

Lasīt vairāk

Rebeka Salsabila Ibrahima jau četrus mēnešus ir māmiņa

Foto: Privātais arhīvs

Rebeka Salsabila Ibrahima, kuru savulaik Latvijā un ārpus tās pazina kā godalgoto svarcēlāju Rebeku Kohu, jau četrus mēnešus auklē mazuli, viņa atklājusi portālam "Insidethegames.biz".

Lasīt vairāk

Foto: Turīga publika līksmo vērienīgā 'Sky&More' ballītē

Foto: Publicitātes attēli

Vairāk nekā 800 viesu piektdienas vakarā ar savu klātbūtni pagodināja "dārgā gala" veikala "Sky&More" piecpadsmito pastāvēšanas gadadienu. Viņu vidū, protams, arī sabiedrībā zināmas sejas.

Lasīt vairāk

Vilis Krištopans nav sajūsmā par meitas vēlmi atteikties no uzvārda

Foto: LETA/Publicitātes foto

No partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) 14. Saeimā iekļuvuši uzreiz divi Krištopanu ģimenes pārstāvji – Vilis Krištopans un viņa dēls Kristaps. Balotējās arī Aija Krištopane, taču viņai tā nepaveicās. Tikmēr ģimenes jaunākā locekle – meita Nikola – meklē iespējas mainīt uzvārdu, un tēvs par to nav sajūsmā, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Foto: Kādi ļaudis šogad apgrozās Rīgas modes nedēļā

Foto: Publicitātes foto

Lielākais pašmāju modes pasākums – ikgadējā Rīgas modes nedēļa jau faktiski noslēgusies. 10. oktobra modes skate bija īpaši apmeklēta, pulcējot stila pazinējus, modes entuziastus un, protams, sabiedrības dāmas.

Lasīt vairāk

Foto: Smalkās sabiedrības dāmas ballējas modes nedēļas 'afterpārtijā'

Foto: Publicitātes attēli

Ar viskuplāk apmeklēto skati noslēgusies 35. Rīgas modes nedēļa – pašmāju vērienīgākais pasākums tiem, kuru dzīvē liela nozīme ir stilam. Sarīkojuma noslēgumā pulcējās virkne sabiedrībā zināmu dāmu un arī daži kungi.

Lasīt vairāk

Konkursā 'Mis Visums' Latviju pārstāvēs rīdziniece Kate Aleksejeva

Foto: Publicitātes foto

Prestižajā skaistumkonkursā "Mis Visums" ("Miss Universe"),kas notiks nākamā gada 14. janvārī ASV Ņūorleānā, Latviju pārstāvēs Rīgas skaistule Kate Aleksejeva, portālam "Delfi" pavēstīja atlases organizētāja "Baltic events" pārstāvis Ļevs Berezins.

Lasīt vairāk

Karīna Račko pati aizgājusi no vīra, nevis tikusi pamesta

Foto: DELFI

Šovasar, kad negaidīti par laulības izjukšanu paziņoja pašmāju erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko, viņa teica, ka ar vīru vienojušies notikušo sīkāk publiski nekomentēt. Tagad, kad laulība šķirta arī juridiski, rakstniece atklāj, kas tad īsti kalpoja par iemeslu laulības kraham.

Lasīt vairāk

Normunds Pauniņš apprecējis par sevi 30 gadus jaunāko draudzeni

Foto: Privātais arhīvs

Populārās latviešu grupas "Otra puse" solists Normunds Pauniņš pēc četru gadu draudzības ar Katrīnu Ignaci viņu apprecējis. Kāzas notikušas jau aprīlī un visai slepeni, šonedēļ rakta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!