Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Ilzei Pīlēnai pārcelšanās uz Rīgas pili būtu 'sāpīga tēma'

Foto: LETA

Maija pēdējā dienā Saeima vēlēs jauno Valsts prezidentu. Starp trim kandidātiem arī uzņēmējs Uldis Pīlēns. Ievēlēšanas gadījumā viņa kundze Ilze kļūtu par pirmo lēdiju. Intervijā žurnālam "Kas Jauns" Pīlēna kundze atklāj, ka pārcelšanās uz Rīgas pili viņai būtu "sāpīga tēma".

Lasīt vairāk

Didrihsoni smalkā Rīgas restorānā lūdz pārtaisīt tunča salātus

Foto: Privātais arhīvs

Ar neparastu situāciju saskāries viens no labākajiem Rīgas restorāniem "Italissimo", kura ēdienkartē šosezon iekļauts jaunums – dzeltenspuru tunča salāti par 14,65 eiro. Tieši šajā restorānā ietekmīgais influenceru pāris Elīna un Nauris Didrihsoni nolēma atzīmēt savas laulības sesto gadskārtu.

Lasīt vairāk

Miks Ozoliņš demonstrē savu kāzu kaislīgākos mirkļus

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu režisors Miks Ozoliņš nule apņēmis sievu – par viņa izredzēto kļuvusi leģendārā basketbolista Ivara Žvīgura meita Ivonna, kura līdz šim Mārupē strādāja par frizieri. Ozoliņš sociālajos tīklos ļāvis ieskatīties savās pirmajās kāzās dzīvē.

Lasīt vairāk

Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs krāpj viņu ar citu dāmu

Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Elīna Gluzunova pieķērusi neuzticībā savu partneri un trīs bērnu tēvu Artjomu, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Izdevuma rīcībā ir arī slepenās kameras uzņemtas fotogrāfijas, kurās Gluzunovs redzams randiņā ar citu sievieti. Uz tikšanos viņš ieradies ar ziediem.

Lasīt vairāk

Kādi bija lieliskās Tīnas Tērneres pēdējie dzīves gadi

Foto: AP/Scanpix/LETA

Šobrīd visa pasaule sēro par leģendārās "rokenrola vecmāmiņas" Tīnas Tērneres nāvi. Tā nebija pēkšņa – dziedātāju daudzus gadus mocīja dažādu slimību buķete, lai gan uz skatuves par to nekas neliecināja. Pirms diviem gadiem Tērnere atvadījās no faniem, sakot, ka savas dzīves noslēdzošo daļu vēlas pavadīt ārpus publikas uzmanības. Taču viņa turpināja būt aktīva sociālajos tīklos.

Lasīt vairāk

Hokeja fani sola Šilovam pie kājām nolikt visus pasaules labumus

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Pēc sensacionālā sasnieguma – Latvijas hokejisti pirmo reizi vēsturē izcīnījuši iespēju spēlēt pasaules čempionāta pusfinālā - sociālie tīkli burtiski "uzsprāga". Nācija īpaši cildina mūsu vārtsargu Artūru Šilovu, kuram fani gatavi nonest zvaigznes no debesīm un iepriecināt arī gluži pragmatiski.

Lasīt vairāk

Propagandista Solovjova dubultā dzīve – mīļākā un ASV dzimuši bērni

Foto: Vida Press

Lai gan galvenais Kremļa propagandas runasvīrs Vladimirs Solovjovs jau 22 gadus dzīvo laulībā ar savu trešo sievu, viņam ir arī cita, no publikas rūpīgi slēpta ģimenes dzīve. Solovjova mīļākā ir bijusī basketboliste Svetlana Abrosimova, abiem pieder smalks īpašums Sočos, kura īpašumtiesības ir noslepenotas. Sportiste arīdzan dzemdējusi Solovjova bērnus, un tas noticis viņa tik nīstajā Amerikā. Gan mīļākā, gan bērni ir ASV pilsoņi.

Lasīt vairāk

Bejonse nopērk visdārgāko jebkad tirgoto savrupnamu Kalifornijā

Foto: AP/Scanpix/LETA/Kadrs no video

Popzvaigzne Bejonse kopā ar vīru Jay-Z iegādājušies māju Malibu – un tas ir visdārgākais jebkad pārdotais īpašums Kalifornijā. Savrupnams celts 15 gadus un tā galvenais materiāls ir betons, raksta "New York Post". Īpašums iegādāts par 200 miljoniem ASV dolāru, turklāt maksājot skaidrā naudā.

Lasīt vairāk

Propagandiste Simonjana saceļ traci par spridzekli, kas izrādās vibrators

Foto: AP/Scanpix/LETA

Uzticīgā Kremļa propagandiste Margarita Simonjana piektdienas pusdienlaikā savā "Telegram" kanālā pavēstīja, ka viņai atsūtīta "bandrole ar sprāgstvielu pēdām". Jau pēc brīža izrādījies, ka "spridzeklis" bijis vibrators jeb seksa rotaļlieta, kas pie viņas atceļojusi no Honkongas Ķīnas Tautas republikā, raksta portāls "Meduza".

Lasīt vairāk

Foto: Dārta Daneviča pirmizrādē ierodas 280 eiro vērtā pidžamā

Foto: DELFI

Trešdienas vakarā Dailes teātrī aizvadīta pirmizrāde jauniestudējumam "Lilioms", kas pulcēja virkni sabiedrībā zināmus cilvēkus, tostarp četrus Valsts prezidentus. Pēc pirmizrādes, kā ierasts, teātra foajē rīkots bankets. Aktrise Dārta Daneviča uz to ieradās neparastā tērpā – smalkā naktstērpā.

Lasīt vairāk

Prominenta sabiedrība bauda vakaru 'Lilioma' pirmizrādē Dailē

Foto: DELFI

Trešdienas vakarā Dailes teātrī pulcējās skatuves mākslas mīļotāji, tostarp daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki – pirmizrādi piedzīvoja Ferenca Molnāra darba "Lilioms" iestudējums. Zīmīgi, ka klāt bija četri no atjaunotās Latvijas sešiem Valsts prezidentiem.

Lasīt vairāk

Edgars Rinkēvičs ir no attiecībām brīva vīrieša statusā

Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Rīgas pilī nebūs sastopami "divi kungi vai kas tāds" –šādi ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs "Delfi TV" raidījumā "Nākamais, lūdzu!" mierināja atsevišķas sabiedrības grupas, kas uztraucas par viņa attiecību statusu. Rinkēvičs ir viens no trim cilvēkiem, kurš kandidē Latvijas Valsts prezidenta amatam un jau pirms deviņiem gadiem publiski pavēstīja, ka ir homoseksuāls.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!