Foto: Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Noklausies! 'Labvēlīgais tips' izdod vasaras ballīšu grāvēju 'Tukšu tačku'

Foto: Linda Leen

Grupa "Labvēlīgais tips", tuvojoties koncertsērijai "Man jau 30", laidusi klaja jaunu ballīšu grāvēju – dziesmu "Tukšu tačku". Līdz ar dziesmas izdošanu, publicēts arī tās videoklips.

Lasīt vairāk

Influencerei Sanai Timmai jauna mīlestība – futbolists Mārcis Ošs

Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Skaistumkopšanas produktu influencere Sana Timma, kura savulaik Latvijā kļuva zināma kā basketbolista Jāņa Timmas pirmā sieva, jau ilgāku laiku lolo jaunas attiecības. Šobrīd viņa ir kopā ar FK "Spartaks Jūrmala" futbolistu Mārci Ošu.

Lasīt vairāk

Foto: Elegantā ballītē Rīgā atklāj pirmo influenceru aģentūru

Foto: Publicitātes attēli

Šonedēļ mākslas centra „Zuzeum" telpās pulcējās influenceri, sabiedrisko attiecību un mārketinga nozares pārstāvji un citi lūgtie viesi, lai kokteiļballītē nosvinētu talantu un influenceru menedžmenta aģentūras "Collex" atklāšanu. Tāda veida aģentūra esot pirmā Latvijā, uzsver influeceru eksperts Deniss Ševeļovs.

Lasīt vairāk

Kas ir Agneses Zeltiņas jaunais furšetu pavadonis

Foto: Publicitātes attēli

Bijusī aktrise, šobrīd rotu dizainere un garīgi piepildīta dzīvesveida influencere Agnese Zeltiņa pēdējā laikā publiskos saviesīgos pasākumus apmeklē kopā ar kādu izskatīgu vīrieti. Izdevums "Privātā Dzīve" noskaidrojis pavadoņa personību.

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis ministrs Artūrs Toms Plešs

Foto: DELFI

Šā gada 6. maijā par precētu vīru kļuvis vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs. Viņš salaulājies Ogres dzimtsarakstu nodaļā šaurā tuvinieku lokā, raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Uzvara ar sūrmes garšu – kas ir mazpilsētas puiši, kuri iekaroja Eiropu

Foto: Imago/AFP/Scanpix/LETA

Naktī starp sestdienu un svētdienu Eiropa skaidri pauda savu nostāju, uzvaru "Eirovīzijā" piešķirot Ukrainai – valstij, kurai to šobrīd vajag visvairāk. Atmetot spekulācijas par jautājumu, vai šogad uzvarēja valsts vai mākslinieks, aplūkosim, kas slēpjas zem uzvarētāju nosaukuma "Kalush Orchestra" un nu jau par firmas zīmi kļuvušās rozā cepurītes.

Lasīt vairāk

Agata Muceniece tikusi pie īpašuma Maskavas piepilsētā

Foto: Privātais arhīvs

Rīgā dzimusī krievu aktrise un TV šovu vadītāja Agata Muceniece saviem diviem miljoniem fanu "Instagram" platformā pavēstījusi, ka, pateicoties fanu uzticībai, spējusi tikt pie jaunām mājām.

Lasīt vairāk

Šleseru dēls Ričards 25 gadu vecumā apņēmis sievu

Foto: Privātais arhīvs

Aprīļa pēdējās dienās laulības ostā iestūrējis uzņēmēja Aināra Šlesera un viņa kundzes Ineses 25 gadus vecais dēls Ričards. Viņš par sievu apņēmis 22 gadus veco ventspilnieci Danu Molotanovu, šodien raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Dziedošais policists Puzikovs staigā pa randiņiem, meklējot sievu

Foto: Privātais arhīvs

Par dziedošo policistu dēvētais Valsts policijas Ogres nodaļas inspektors Nikolajs Puzikovs šobrīd ir brīva vīrieša statusā, taču sapņo par laulību un kuplu ģimeni, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Dziedātāja Britnija Spīrsa zaudējusi bērniņu

Foto: Vida Press

Popmūzikas princese Britnija Spīrsa pēc atsvabināšanās no tēva aizbildniecības 40 gadu vecumā ar jaunu sparu sāka dzīvot savu dzīvi – viņa paziņoja, ka pošas kāzām ar draugu, turklāt abi gaidīja atvasi. Diemžēl dziedātāja piedzīvojusi spontāno abortu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!