Foto: Privātais arhīvs/Publicitātes foto/LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Daiļā Laura Vizla atklāj, kur strādājusi, pirms satika Porziņģi

Foto: Privātais arhīvs

Lai arī jau vairākus gadus izskatīgajai latvietei Laurai Vizlai nav jāsatraucas par fiansiālu sevis nodrošināšanu ikdienā, viņa sākusi strādāt jau 16 gadu vecumā. Atbildot uz kādas "Instagram" lietotājas jautājumu par darba pieredzi, Vizla vaļsirdīgi padalījās, kādus darbus darījusi, pirms satika izcilo NBA basketbolistu Kristapu Porziņģi, kurš ir miljonārs.

Lasīt vairāk

Foto: Rīgas tusētāji līksmo jaunā kluba 'Tower' atvēršanā

Foto: Zahars Subotins, Saša Fjodorovs

Nedēļas nogalē divu nakšu garumā ar vērienu tika svinēta durvju atvēršana jaunam naktsklubam "Tower", kas iekārtojies Brīvības ielā bijušā kluba "Godvil" telpās. Jaunā kluba saimnieki saka, ka "Tower" ir lielākais Baltijā.

Lasīt vairāk

Kārlis Lācis par 660 tūkstošiem nopērk māju Mežaparkā

Foto: Jānis Vecbrālis

Izcilais pašmāju komponists Kārlis Lācis iegādājies jaunu īpašumu – samaksājot 660 000 eiro, Lāču ģimene nopirkusi namu Mežaparkā, kas piederēja ekspolitiķa Jāņa Jurkāna mīļotajai sievietei Lindai Apsei, šonedēļ ziņo dzīvesstila izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Vācu miljardieris Volfgangs Porše pamet sievu jaunākas dāmas dēļ

Foto: Vida Press

Automašīnu ražotāja "Porsche" dinastijas miljardieris Volfgangs Porše iesniedzis laulības šķiršanas prasību – 79 gadus vecais vīrs vairs nespēj sadzīvot ar savu kundzi Klaudiju, kura cieš no demences. Pāris bija kopā 16 gadus. Vācu mediji ziņo, ka Poršem pie sāniem ir cita draudzene, kas par viņu ir krietni jaunāka.

Lasīt vairāk

Erotisko romānu rakstniece Karīna Račko turpmāk būs Karīna Gleitnere

Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Komerciāli veiksmīgo erotisko romānu autore Karīna Račko nomainījusi uzvārdu – turpmāk viņa būs Gleitnere. Uzvārda maiņai nav nekāda sakara ar jaunām laulībām – rakstniece par savu izvēlējusies pašas dzimtā sastopamu uzvārdu, portālam "Delfi" saka Gleitnere.

Lasīt vairāk

Rīdzinieks Antons apprecējis slavenāko Ukrainas influenceri Stužuku

Foto: Kadrs no video

18. martā dzimtsarakstu nodaļā Rīgā par precētu pāri kļuvuši rīdzinieks Antons Ļevdanskis un slavenā blogere no Ukrainas Sofija Stužuka. Laulības slēgšanas brīdī 27 gadus vecajai Stužukai uz rokām bija viņas un Antona jaundzimušais, kurš nāca pasaulē 7. martā.

Lasīt vairāk

Berlīnē dāmas izcīna tiesības peldēt baseinos kailām krūtīm

Foto: AP/Scanpix/LETA

Pagājušajā nedēļā Vācijas galvaspilsētas Berlīnes varasiestādes sprieda, ka pilsētas baseinos sievietēm būs atļauts peldēties bez peldkostīma augšiņas. Šādu lēmumu tiesas ceļā panāca vāciete Lotte Miesa, kura tikusi izmesta no baseina, jo vēlējās peldēt puskaila.

Lasīt vairāk

17 gadus vecā Spānijas princese Leonora dosies armijā

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Spānijas princese un troņmantniece Leonora no šā gada augusta izies trīs gadu militārās mācības, otrdien paziņojusi Spānijas aizsardzības ministre Margarita Roblesa. 17 gadus vecā meitene karaliskajā pēctecības līnijā ir pirmā – ja vien ģimenē nepiedzimst zēns, raksta "New York Post".

Lasīt vairāk

Fitnesa skaistuļu Sendijas un Danutes pirmais sekss noticis skurbulī

Foto: Privātais arhīvs

Savām kāzām rudenī turpina gatavoties pašmāju fitnesa treneres Danute Tamme un Sendija Oficiere. Abas mīlnieces šobrīd ir saderināto statusā, un par gatavošanos dzīves lielajam notikumam pastāstījušas arī šovam "Slavenības bez filtra", tostarp meitenes atklāj, kādos apstākļos noticis viņu pirmais sekss.

Lasīt vairāk

Mediju magnāts Ruperts Mērdoks 92 gadu vecumā atkal precēsies

Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Miljardieris, mediju magnāts Ruperts Mērdoks savā cienījamā vecumā – viņam ir 92, – saderinājies ar savu draudzeni, bijušo policijas kapelāni Annu Lesliju Smitu, ziņo ASV mediji. Gaidāmās kāzas Mērdokam būs jau piektās mūžā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!