Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi" Izklaides departaments ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem, par ko Latvijā trītas mēles.

LTV laikapstākļu vēstnese Ramona Salmiņa pamet darbu televīzijā

Foto: Privātais arhīvs

Latvijas Televīzijas (LTV) laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa nolēmusi pavisam aiziet no darba televīzijā. 31. marts būs viņas pēdējā darba diena, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Kristīne Jelinska pamato savu vēlmi publiski zākāt Fiļa bijušo sievu

Foto: Privātais arhīvs

Līdz ar skandālu par miljonāra Oļega Fiļa panākto tiesas spriedumu, kas no viņa bijušās sievas piedzen teju divus miljonus eiro, par abu kādreizējo mīlnieku attiecībām nav spējusi klusēt arī Fiļa pašreizējā draudzene Kristīne Jelinska. Pirms divām nedēļām viņa publiski pauda skarbus vārdus par Santu Bernālu, bet nu pamatojusi, kāpēc tā rīkojusies.

Lasīt vairāk

Pieredzējušais žurnālists Uldis Āboliņš aiziet no darba TV3

Foto: Privātais arhīvs

Žurnālists Uldis Āboliņš, kurš karjeru sāka savulaik kanālā LNT un pēc tā pārdošanas nokļuva TV3 komandā, sociālajā tīklā "Facebook" pavēstījis, ka aiziet no ziņām. Āboliņš daudzus gadus veidoja reportāžas par sabiedrībā aktuālām tēmām, īpaši pievēršoties jautājumiem, kas skar latviešu diasporu ārzemēs.

Lasīt vairāk

Jaunā vaļību šovā startē divas meitenes un vairāki puiši

Foto: Publicitātes foto

Platformā "Go3" no 31. marta sākas pašmāju pikantēriju šovs – "Būs vai nebūs", kurā startē septiņi jaunieši, divas dāmas un pieci puiši. Jau pirmajā sērijā dalībnieki atklāj savas mīļākās seksa pozas.

Lasīt vairāk

Upaciers par KPV tapšanas aizkulisēm un Artusa Kaimiņa iedabu

Foto: LETA

Pazīstamais jokplēsis Kaspars Upaciers jeb Ufo izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstījis, ka savu kādreizējo kolēģi skandalozajā radio raidījumā "Suņu būda" nav saticis jau vairākus gadus un priecājas par to. Upaciers, kurš pats stāvēja pie partijas "Kam pieder valsts" (KPV) šūpuļa, šobrīd smejas, ka cer ieraudzīt bijušo kolēģi, strādājot uz ielas – 16. februārī tiesa Kaimiņam piesprieda 280 stundas sabiedriskā darba.

Lasīt vairāk

Aktrise Bojarkina šķiras no LTV kultūras žurnālista Marģera Majora

Foto: Privātais arhīvs

Izjkušas Latvijas Leļļu teātra aktrises Elīnas Bojarkinas apmēram gadu ilgās attiecības ar improvizācijas aktieri un LTV raidījuma "Kultūrdeva" korespondentu Marģeru Majoru. Par to sociālajos tīklos vēsta pati aktrise, kura šobrīd meklē jaunu īres dzīvokli, jo ar Majoru kopā vairs nedzīvos.

Lasīt vairāk

Edgars Bāliņš: 'Eirovīzijā' uzvarēs viena no šīm sešām valstīm

Foto: AP/Imago/Scanpix/LETA/Publicitātes foto/Vida Press

Līdz lielajai "Eirovīzijai" atlicis mazāk par 50 dienām. Kā ierasts, kvēlākie konkursa fani, eksperti un bukmeikeri jau laicīgi izsaka minējumus par potenciālo uzvarētāju, un viņi kļūdās reti. Tātad: kuras valstis šogad pamatoti var cerēt uz panākumiem Liverpūlē? Potenciālie uzvarētāji ir seši, pastāstīšu par katru no tiem.

Lasīt vairāk

Kremļa runasvīra Peskova meita pa kara gadu kļuvusi krietni turīgāka

Foto: Privātais arhīvs

Smagos noziegumos apsūdzētā Krievijas līdera Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova meita Elizaveta Peskova aizvadītā gada laikā būtiski audzējusi savu turīgumu – viņai daļēji piederošs uzņēmums palielinājis ienākumus par 70 reizēm, raksta medijs "The Insider".

Lasīt vairāk

Adele pirms alkohola atmešanas dzērusi pat četras pudeles dienā

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Izcilā britu dziedātāja Adele 2021. gadā pilnībā izslēdza alkoholu no savas dzīves. Tagad māksliniece atklāj, ka dzeršanas liga bija aizgājusi tiktāl, ka viņa mēdza izdzert pat četras vīna pudeles dienā – un tas viss līdz pusdienlaikam.

Lasīt vairāk

Māris Gailis pārdošanā izlicis savu koka motorjahtu 'Ingrida'

Foto: F64

Kādreizējais Latvijas premjerministrs, uzņēmējs Māris Gailis tirgošanā izlicis savu koka motorjahtu "Ingrida" – elegantu 1935. gada ražojumu. Ja dižkrīzes periodā pirms 15 gadiem Gailis par to vēlējās 50 tūkstošus eiro, tad tagad laiva tiek tirgota tikai par 12 tūkstošiem, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!