Foto: LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? Mūžīgie jautājumi. "Delfi Izklaide" sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties svarīgajos notikumos pašmāju un ārvalstu ļaužu dzīvēs.

Miljonārs Pauniņš vairs neslēpj attiecības ar Jelgavas mēra meitu

Foto: F64

Būvuzņēmējs, kompānijas "Re&Re" līdzīpašnieks Ainārs Pauniņš kopā ar Jelgavas mēra Andra Rāviņa meitu ir jau pāris gadus, taču, kā novērojis žurnāls "Privātā Dzīve", publiski kopā īsti nerādījās. Nu tas noticis.

Lasīt vairāk

Kaimiņš krāpis Daneviču jau sākumā – ugunsgrēka naktī bijis ar citu

Foto: LETA/Kadrs no video

Jau no paša sākuma romāns ar Artusu Kaimiņu nebija rozēm kaisīts – izrādās, ka viņš izklaidējies ar citu dāmu tā vietā, lai dotos uz norunātu satikšanos ar Dārtu, turklāt tas bijis tas pats vakars, kad deputāta īrētajā dzīvoklī izcēlās ugusgrēks, kurā Kaimiņš guva visai smagus apdegumus. Šo faktu aktrise Daneviča atklāja sarunā ar Džilindžeru viņa interneta šovā "Dž.Spot".

Lasīt vairāk

Ingrīda Ūdre ar vīru pēc Maskavā nodzīvotiem gadiem atgriežas Rīgā

Foto: LETA

Kādreizējā politiķe un Saeimas priekšsēdāta Ingrīda Latimira (Ūdre) Krievijas galvaspilsētā Maskavā dzīvojusi pēdējos četrus gadus, bet nu atgriezusies uz dzīvi Rīgā, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Krievijā visai savdabīgi vēsta par gaidāmo Galkina viesošanos Jūrmalā

Foto: Kadrs no video

"Galkins izlien no krūmiem un vēsta par plāniem apciemot Latviju" – šis ir tikai viens no Kremļa kontrolēto mediju virsrakstiem, vēstot par humorista Maksima Galkina gaidāmo koncertu Jūrmalā. Kā noskaidroja "Delfi", biļetes uz šo pasākumu ir gandrīz izķertas.

Lasīt vairāk

Kā cietumā klājas pilota Pētera bijušajai līgavai – stāsta viņas māsa

Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto

Pirms vairākiem gadiem smagi laiki iestājās "Veselības centra 4" īpašnieku ģimenē: uzņēmēja Māra Rēvalda meita, centra darbiniece Ilze alkohola reibumā nāvējoši nobrauca cilvēku, par ko vēlāk tika notiesāta uz četriem gadiem cietumā. Ilze Rēvalde bija pilota Pētera Vasiļevska – šobrīd influenceres Katrīnes Saulietes puiša – līgava. Notiesātās māsa Zane Rēvalde TV sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas" pastāstīja, kā māsai cietumā klājas.

Lasīt vairāk

Gluzunova nožēlo dalību šovā 'Ģimene burkā', kam piekritusi naudas dēļ

Foto: Publicitātes foto

Latviešu dziedātāja Elīna Gluzunova sniegusi interviju Laurai Saulītei viņas interneta sarunu raidījumā "Generation Famous", kurā pastāstīja par atkal atsākto kopdzīvi ar bērnu tēvu Artjomu Gluzunovu un to, kā abu attiecības ietekmējusi piedalīšanās TV sadzīves šovā "Ģimene burkā".

Lasīt vairāk

Mūziķis Valters Pūce aizgājis no bērnu mātes un ir kopā ar daiļu kolēģi

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Grupas "Dagamba" līderis Valters Pūce jau kādu laiku ir kopā ar grupas jauno dalībnieci – kontrabasisti Alisi Broku. Abi pēdējā laikā bieži redzami kopā dažādos publiskos pasākumos, šonedēļ ziņo dzīvesstila žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Dziedātāja Ieva Sutugova gaida savu pirmo mazuli

Foto: Kristaps Teilāns

Pašmāju skatuves māksliniece ar izteiksmīgo balsi Ieva Sutugova ir stāvoklī – viņas aprises kļuvušas acīmredzami kuplākas, par ko arī pajokots kādā nesenā koncertā, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Influencere Alise Mičule skaidro, kāpēc aizgāja no vīra

Foto: Privātais arhīvs

Pagājušajā nedēļā par šķiršanos no vīra, uzņēmēja Mārtiņa Mičuļa, pavēstīja viņa kundze, "OnlyFans" maksas modele Alise. Soctīklos pāris popularitāti ieguva kā vegānu dzīvesveida apoloģēti. Nu Alise Mičule paskaidrojusi iemeslus, kāpēc nolēma no vīra aiziet.

Lasīt vairāk

Aktieris Juris Hiršs tikai nesen uzzinājis, kurš ir viņa īstais tēvs

Foto: LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs tikai nesen uzzinājis katram cilvēkam tik būtisko informāciju – no kā viņš ir cēlies. Izrādās, Hirša īstais tēvs nav tas vīrietis, par kuru viņš līdz šim domāja, ka tas ir tētis. To aktieris atklājis TV raidījumā "Pasaki to skaļi".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!