Foto: DELFI/ Vida Press/ Kadrs no video
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Policijas šefs Ruks tiešraidē glābj noģībušu 'Rīta Panorāmas' vadītāju

Foto: Kadrs no video

Pirmdienas rītā Latvijas Televīzijas (LTV )"Rīta Panorāmā" viesojās Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks, lai vēstītu par strukturālajām reformām policijā, taču intervija ar viņu aprāvās neparedzētu iemeslu dēļ – studijā noģība viena no pārraides vadītājām Karīna Rubene.

Lasīt vairāk

Selīnai Dionai diagnosticēta neārstējama neiroloģiska saslimšana

Foto: Vida Press

Kanādiešu dziedātājai Selīnai Dionai ārsti diagnosticējuši retu un neārstējamu neiroloģisku slimību, ko dēvē par "stīvā cilvēka" sindromu. Slimību nevar izārstēt, taču var palēnināt tās progresēšanu, vēsta ārvalstu mediji.

Lasīt vairāk

Laima Vaikule: 'Doždj' Latvijā ir vajadzīgs, un valdībai tas jāsaprot

Foto: Kadrs no video

Dziedātāja Laima Vaikule sniegusi interviju "TV Rain" ("Doždj"), lai paustu savu atbalstu kanāla darbībai. "Doždj" šobrīd nonācis viedokļu krustugunīs saistībā ar žurnālista Alekseja Korosteļeva izteikumiem par aicinājumu palīdzēt Krievijas armijai. Vaikule uzskata, ka žurnālists ir smagi kļūdījies, taču tas neesot iemesls, lai tiktu traucēta "TV Rain" darbība.

Lasīt vairāk

Ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas mājā Bieriņos mesti Molotova kokteiļi

Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas nogalē ar satraucošām ziņām klajā nāca Rīgā dzīvojošā slavenākā Ukrainas blogere Sofija Stužuka – nakts aizsegā ar degšķidruma kokteiļiem uzbrukts mājai Bieriņos, kur Stužuka dzīvo kopā ar savu līgavaini un trim bērniem.

Lasīt vairāk

Foto: Klāt jaunais 'airBaltic' daiļavu kalendārs – šoreiz bez lidmašīnām

Foto: Publicitātes foto

Kā katru gadu decembrī, arī šogad nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" laidusi klajā nākamā gada kalendāru. Atšķirībā no citiem gadiem, 2023. gada kalendāram meitenes nav redzamas pie lidmašīnām vai lidostā, bet gan skaistās vietās Latvijā.

Lasīt vairāk

Foto: Velsas princese žilbina diplomātu pieņemšanā Bakingemas pilī

Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Krāšņā sarkanā kleitā un ar vēsturiskām dārglietām rotājusies - tik karaliski izskatījās Velsas princese Katrīna diplomātu pieņemšanā otrdien Bakingemas pilī.

Lasīt vairāk

Piedzēries Ļepss pēc slikta koncerta iekausta Sanktpēterburgas ierēdni

Foto: LETA

Sanktpēterburgas policijā sākts kriminālprocess pret dziedātāju Grigoriju Ļepsu un viņa apsargiem, ziņo "Meduza". Stāsts ved uz 2. decembra pusnakti, kad pie īru paba "Finnegans" Maskavas prospektā Sanktpēterburgā notika kautiņš, kurā cietušajam – ierēdniecībā strādājošam pilsonim – salauzts deguns.

Lasīt vairāk

Šovā 'Dejo ar zvaigzni' uzvaru svin aktieris Maksims Busels

Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā noslēdzās divpadsmit nedēļas ilgušais TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni". Par tā uzvarētājiem, saņemot balvā 15 tūkstošus eiro, kļuva Maksims Busels un Liza Manija.

Lasīt vairāk

Leģendārais bārs 'Piens' paziņo par darbības izbeigšanu

Foto: Privātais arhīvs

Par slēgšanos pavēstījusi viena no populārākājām izklaides vietām Rīgā – bārs "Piens" Aristida Briāna ielā. Iestāde plāno strādāt vēl visu decembri, bet pēc tam savu eksistenci beigs.

Lasīt vairāk

71 gada vecumā mirusi komēdiju aktrise Kirstija Allija

Foto: Vida Press

71 gada vecumā cīņu ar vēzi zaudējusi populārā amerikāņu komēdiju aktrise Kirstija Allija, ziņo ārvalstu prese. Aktrises ģimene sociālajos tīklos vēsta, ka slimība viņai atklāta pavisam nesen.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!