Foto: DELFI
"Delfi Izklaide" piedāvā iknedēļas izlasi no auditorijai visvairāk saistošajiem rakstiem – tiem, kuri paralēli nopietnajām un tik tiešām būtiskām ziņām vēlas uzzināt ko vairāk arī par marginālākiem, bet ne mazāk interesantiem notikumiem.

Ko par laulības šķiršanu saka Gobzems un viņa sieva Krista

Foto: DELFI

Otrdienas vakarā politiķis Aldis Gobzems ("Likums un kārtība") sociālajā tīklā "Facebook" ievietoja paziņojumu, ka viņa un sievas Kristas Gobzemas ceļi šķiras.

Lasīt vairāk

Kristapa Porziņģa mīļotā meitene priecē ar selfijiem no Rīgas

Foto: Privātais arhīvs

Latvijas slavenākajam basketbolistam, Dalasas "Mavericks" spēlētājam Kristapam Porziņģim ASV jāiztiek bez savas meitenes - Laura Vizla atgriezusies mājās no Dalasas.

Lasīt vairāk

Katrīne Sauliete devusies uz Ēģipti 'atslēgties no darba'

Foto: Katrīne Sauliete kādā no iepriekšējiem ceļojumiem. Privātais arhīvs

Populārā influencere un tīkla mārketinga biznesmene Latvijā vairs nevarēja kārtīgi atpūsties, tāpēc devusies uz Ēģipti, viņa skaidro ierakstā savā "Instagram" kontā.

Lasīt vairāk

Kaspars Kambala dzīves laikā esot gulējis ar 300-500 sievietēm

Foto: LETA

Piektdien pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāk jauns attiecību šovs "Mīla burbulī", kurā seši sabiedrībā zināmi pāri dalīsies pieredzē un atklās savus noslēpumus, kā pandēmija, jaunie ikdienas noteikumi un rutīna ietekmējusi attiecības un arī mīlas dzīvi.

Lasīt vairāk

Maigonis, Dzidra, Skaidrīte, Milda... Vai jelkad savus bērnus atkal nosauksim tā

Foto: Shutterstock

Katru gadu varam lasīt par populārākajiem vārdiņiem, kādi doti jaundzimušajiem Latvijas pilsoņiem, un Sofiju, Robertu, Emīliju un Oliveru vidū šķiet ļoti neparasti sastapt kādu trīsgadnieci vārdā Dainuvīte vai, teiksim, maziņu Gunvaldi. Vienlaikus šie vārdi itin nemaz neliekas dīvaini cilvēkiem tā ap 60+. Personvārdiem – tāpat kā jebkam citam – piemīt cikliskums un mode. Daži šķietami vecišķie personvārdi uzmirdz no jauna, bet citi tā arī neatgriežas apritē. Kāpēc tā?

Lasīt vairāk

Video: Dramatiski notikumi skaistumkonkursā 'Misis Šrilanka'

Svētdienas vakarā tika kronēta uzvarētāja precēto dāmu konkursā "Misis Šrilanka", taču pasākums izvērtās pārpratumu virknē, kas uzvarētājai beidzās slimnīcā, vēsta BBC.

Lasīt vairāk

Audzēti 29 gadus: Pasaulē garāko nagu īpašniece tos nogriezusi

Foto: Vida Press

Amerikānietei Aijannai Viljamsai piederēja Ginesa pasaules rekords kā garāko nagu īpašniecei – mērījumi 2017. gadā uzrādīja, ka viņas nagu kopgarums ir 5,7 metri. Nu sieviete garos nagus nogriezusi.

Lasīt vairāk

Sana Timma publiski kaunina precētos kungus, kuri viņu sauc uz randiņiem

Foto: Privātais arhīvs

Basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana virtuālajā vidē izraisījusi ņemtni par morāles un ētikas aspektiem: viņu uz randiņiem aicina precēti vīrieši.

Lasīt vairāk

Kašera mammai ziņa par dēla homoseksualitāti nesusi izbīli

Foto: Publicitātes foto

Ziņa, ka multimākslinieks Kašers iznācis no skapja un publiski paziņojis, ka ir attiecībās ar puisi, savulaik kļuva par vienu no apspriestākajiem notikumiem pašmāju šovbiznesā.

Lasīt vairāk

'Bridžertonas' valdzinošais hercogs nefilmēsies seriāla turpinājumā

Foto: Vida Press

"Netflix" absolūtajam hitam – drāmai "Bridžertona" ("Bridgerton") – top turpinājums, taču tajā vairs neredzēsim skatītāju iemīļoto Redžiju Žanu Peidžu, kurš seriāla pirmajā sezonā atveidoja Heistingas hercogu Saimonu Basetu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!