Foto: Privātais arhīvs
Basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva un dēliņa māte Sana Timma itin veiksmīgi veido karjeru "Instagram" platformā, iedvesmojot savas sekotājas būt stiprām un skaistām arī pēc lieliem dzīves triecieniem.

Jau pērnā gada rudenī kļuva zināms, ka latviešu basketbolistam Jānim Timmam, kurš tobrīd bija precējies ar Sanu un abu ģimenē nesen bija ienācis dēls, Maskavā ir romāns ar dziedātāju Annu Sedokovu.

Skandālu virknē Timmu laulība izjuka, Sana Timma palika viena ar mazuli uz rokām, bet basketbolistam sākās jauna un mīlas pilna dzīve ar Sedokovu. Pāris bija un ir ļoti aktīvs sociālajos tīklos, katru dienu savus fanus informējot par notiekošo savā privātajā dzīvē.

Tikmēr Sana Timma pēc pārciestajām sāpēm un pazemojuma pamazām atsāka jaunu dzīvi.

Timma labprāt atbild uz sieviešu jautājumiem par smago dzīves posmu, kā arī stāsta, kādas šobrīd ir viņas dzīves nostādnes attiecībās ar Jāni Timmu.

Uz kādas sekotājas jautājumu "kāpēc izšķīries ar sava dēliņa tēti?" Sana izvērsti atbildējusi:

"Arī es tā īsti nezinu, kā pēkšņi viss var tā sabrukt... Vienkārši jāpalaiž vīrs viens uz Maskavu," par Jāņa Timmas neuzticību teic Sana.

Vaicāta, kāpēc Sana par vīru necīnījās un tik viegli "atdevusi" viņu Sedokovai, Sana skaidro:

"Cīnījos, pat pārāk ilgi, no stresa zaudējot 14 kilogramus. Bet ar laiku saproti, ka nelaižot vaļā nodari sev lielākus postījumus nekā vienkārši atlaižot. Mēs jau viens otram nepiederam. Man viņa, protams, ir žēl, bet tā ir viņa dzīve un viņa mācības, caur kurām arī es guvu savas," fanēm teic Sana Timma.

Skaistā dāma arīdzan atklāj, ka dēlam Kristianam par tēvu stāsta tikai labu. Puikam jāizaug par "normālu vīrieti", tāpēc tēva loma ir ļoti svarīga.

"Gribu, lai viņš zina, ka abi vecāki mīl viņu, neraugoties uz to, kas ir noticis mūsu starpā. Tur mazais nav vainīgs," uzskata Sana. Viņasprāt, bērnu dēļ ir jāspēj nolikt malā pieaugušo ego un savstarpējie aizvainojumi.

Tāpat Sana neliedz dēlam tikties ar tēvu, kad Timma ierodas Latvijā. Puisēns tēvu arīdzan regulāri satiek videozvanos, un, kā skaidro Sana, "man nav grūti pacelt telefonu".

Jau vēstīts, ka Sanas un Jāņa Timmas laulība izjuka laikā, kad dēlēns vēl bija pavisam mazs. Šobrīd, kā liecina Sanas Timmas ieraksti sociālajos tīklos, viņa sadraudzējusies ar hokejistu Kasparu Saulieti, kurš šogad šķīrās no savu divu meitu mātes Katrīnes Saulietes.

View this post on Instagram

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on Jun 27, 2020 at 11:18am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on May 12, 2020 at 9:47am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on May 12, 2020 at 9:47am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!