Foto: Publicitātes foto

Populārais pašmāju duets "Transleiteris" ir nobriedis jaunam posmam savā radošajā darbībā – trešdien, 11. decembrī, dienasgaismu ieraudzījis jaunais podāsts "Blā!". Pirmais raidījums aizvadīts influenceru un vīriešu biksīšu ieliktnīšu zīmē.

Kā pirmais viesis uz podkāstu tika aicināts sociālo tīklu pārzinātājs Jānis Sildniks, kurš arī līdzdarbojies vairākos "Transleitera" projektos, tostarp arī līguma slēgšanā ar ESPN dziesmas "Porziņģis" sakarā. Podkāsta gaitā izskan gan vēl nedzirdēti aspekti par līguma slēgšanas gaitu un dziesmas tapšanu, gan arī aptuveni tiek iezīmēta saņemtā summa.

Tāpat arī "Blā!" sarunas gaitā Sildniks vērš uzmanību uz iespējamām nepilnībām Latvijas influenceru topā, kā arī piedāvā ieskatu detalizētākā analīzē, nosaucot produktīvākās sociālo tīklu slavenības, kā arī aicinot iedegt svecīti par Maijas Armaņevas "Instagram" konta statistiku.

Tikmēr Edžus Ķaukulis podkāsta ietvaros koķetē ar domu par vīriešu biksīšu ieliktnīšu ieviešanu ikdienā, aicnot brendu "Tena Men" sevi sponsorēt.

Kā "Delfi Izklaidi" informē podkāsta veidotāji, jau drīzumā gaidāma arī "Blā!" otrā sērija, kurā viesosies pieredzējušais ceļotājs Žigis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!