Foto: Privātais arhīvs
Ukrainiete Valērija Lukjanova (attēlā), kura kļuvusi populāra kā "Odesas Bārbija", savā jaunākajā video dalās skaistas ādas noslēpumos, no kuriem galvenais - nekad nemazgāties no rītiem.

Video vietnē YouTube publicētajā sižetā Lukjanova uzsver, ka sejas kopšanai vispār nekad neizmanto ūdeni, bet pēc dažiem skaistumkopšanas līdzekļiem viņai nākas braukt uz Krimu.

"Man vajadzīga īpaša eļļa, kuru pērku botāniskajā dārzā Krimā - tas ir ļoti labs maisījums," savās skaistuma receptēs dalās jauniete. Interneta zvaigzne arī iesaka lietot dažādus serumus un rīcineļļu, kā arī noteikti nemazgāties no rīta.

Divdesmit četrus gadus vecās Lukjanovas blogu uzskata par populārāko sievietes veidoto interneta resursu Krievijā, tāpēc šādi padomi ir ļoti noderīgi daudziem tūkstošiem jauniešu.

Lellītei līdzīgā Valērija internetā figurē kā amatue un blogā publicē pārdomas par dzīvi, pašas dziedātas dziesmas, faktus par NLO, bet - pats galvenais - fotogrāfijas, kuru dēļ viņa kļuvusi par plaša mēroga slavenību.

Valērijas augums ir 170 centimetri, svars - aptuveni 42 kilogrami, blonda matu krāsa, zaļas acis, bet ķermeņa parametri 88-50-88. Taču visvairāk publiku saista Valērijas tieksme izskatīties pēc iespējas līdzīgāk Bārbijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!